Vårväder

Idag är det verkligen vårväder ute! +11 i solen, blåsigt samt strålande sol! Vattnet rinner nerför gatorna och snön försvinner äntligen!

Efter att vi hade ätit lunch så provade vi de nya solglasögonen.........passade bra i alla fall......



klädde på oss och gick på en promenad! Sååå skönt.......nackdelen med detta himla väder är att hundarna blir så otroligt skitiga!!!

Ikväll så bär det av till Dollar Store för att inhandla lite tuggben till jyckarna.  

Jonas lovade även igår att han skulle städa idag......  Härligt!    


Bye!




Tadaaa....

Ha, ha...... efter många avinstallationer och ominstallationer har jag nu lyckats..... 

Har äntligen hittat mina "gubbar"
  

Igår fick vi även iväg 200 bilder på Victor........helt sjukt att man aldrig framkallar bilderna utan sparar så att det blir flera 1000.........väntar med spänning tills på fredag för att se kvallitén på bilderna.

Nää nu ska jag väcka Victor......han är alltid så trött när vi åkt upp på morgonen. Sedan så ska jag åka på mitt "älskade" apotek här i Lycksele......sedan hämta Jonas!
  
  








Sluta äta chips!?!?

På lördagkväll när vi släckte ner lyset i en timme (allt förutom tv:n) tände vi ljus, gjorde upp en eld i öppenspisen samt dukade fram chips, dricka, ostar samt kex. När vi sitter och smaskar som bäst, jag äter den goda brieosten fylld med tryffel och Jonas äter sitt Coopchips, visar han mig en klump och säger:

- Vad är det här? (Visar en stor hård gul klump........lika stor som en femkrona)

Det var faaan det äckligaste jag hade sett! Kunde knappt kika på saken men efter en del smågluttande kunde vi utröna att det var en enorm fettklump.......såg ut som en rejäl vaxpropp! USCH!!! Tur att jag inte hade ätit ett enda chipsflarn och jag tog inte heller någonting av det äckliga chipset! När man sett någonting sånt äckligt det är då först man inser vad man sitter och stoppar i sig! Fyyyyy!

Inatt blev jag rejält rädd. Victor vaknade och ville äta så jag lyfte över honom mellan mig och Jonas. Efter att han ätit slummrar jag till och vaknar av att någonting faller i golvet...........faaan, flyger upp och tror att det är Victor som ramlat ur sängen MEN som tur var var det bara Ronja som ramlade ur sängen! Jag tror att hjärtat slog i 200.......hade inte kunnat förlåta mig själv om Victor hade ramlat ner! Lyfte sedan över sömntutan till sin säng efter att jag insett att Ronja blev sur och trodde nog att jag hade puttat ner henne!


För övrigt så gick resan till L-sele bara bra! Just nu lyser solen och det är så fint ute......dock väldigt blåsigt! Eftermiddagen kommer att bestå av att vi åker in och hämtar Jonas från jobbet och handlar, sedan blir det en promenad och sova.

Ville bara säga tack till mamma som alltid vill ställa upp och hjälpa till när det kör ihop sig! Du är BÄST!

Nää nu ska jag käka lite lunch!

På återseénde!

Shopping!

Idag åkte familjen till stan och shoppade lite granna! Victor fick två par byxor och en body. Vi köpte även hand & fotavtryck som vi ska dona med imorgon! Jag kikade även in på ost & delikatessbutiken och köpte ett par goda ostar som ska avjnutas ikväll till en päronsoda!

För övrigt så vann man inte bilen heller på åsele-nappet! Såg att den gick till en snubbe i Umeå! Synd! Ahh hoppas på 13 rätt på stryktipset samt 7 rätt på lotto ikväll!

För övrigt så snöar det här igen! *suck' Det som kändes som om våren var på väg........

Nää nu ska jag överlåta tangentbordet till min andre hälft så han oxå får blogga! Vi ska tydligen joina "earth hour" sedan.....ja, det är lite delade meningar om det!

Hörs!


Bjuden på lunch......det kan inte bli bättre!

Ja idag blev jag bjuden på lunch av min underbare sambo! Vi åt på den lokala restaurangen Indo, en indisk restaurang! Gott var det men man ska inte äta där för ofta eftersom kocken har endast ca. fem olika rätter han kan laga! Victor gillar verkligen att vara på restaurang.......kikar sig omkring hela tiden och skrattar!

Efter att vi ätit gick vi på coop och köpte fläskkarré samt pot.gratäng som vi ska äta till middag idag! Gott!

Klockan 15:00 åker vi och hämtar Jonas för att åka de 18 milen hem till kära Gideå!

Imorgon åker vi till stan och gör den osäker! Måste inhandla några byxor till Victor........han växer ju så otroligt!

Vi hörs!

Vilken härlig dag!

Dagen började med att Victor sov ända från 21,30 igår till 06,00 i morse.........blev tvungen att stiga upp innan han vaknade för att kika om han andades! Blir nog trött av allt bilåkande! Han är så duktig!

I morse var det -25 ute.......kallt! Tur att solen lyserså fint ute nu! Jonas har för övrigt varit hem på friskvård så vi tog en promenad hela familjen! Så  skönt!

Igår när jag närmade mig den stora staden Lycksele så ringde jag till Jonas så han skulle beställa pizzan.........han ringde dock snabbt tillbaka och sa att han fick en smärre chock då han skulle beställa.......ca. 35-40 min. skulle det ta! (måste vara för att det är så billigt, 39:- för pizza, sallad och dricka) Ha, ha hade gått snabbare att baka själv hemma!

Vi bestämmde oss då för att ta drive thrue på Frasses! Det märks att man är i en lapphåla! Efter att jag hade lämnat fram Jonas betalkort (såklart :-) så säger kassören när jag får tillbaka kvittot och kortet:

- Jag har redan skrivit!

Han hade alltså redan signerat för köpet........ha, ha, ha! Hur kan man göra så!

Här kommer två bilder. En glad kille och samma kille som har sett att han har fötter!








För övrigt så har Jonas inte hittat "gubbarna", får göra ett nytt försök själv!

Bye!
Adjö!

4 månader och fötter!

Herregud vad tiden går fort! Victor är fyra månader idag och har precis upptäckt att han har ett par fötter! Drar i fötterna hela tiden och undrar hur de har kommit dit! För övrigt vill han mest stå på sina starka ben, gärna studsa upp och ner!

Idag har vi varit till stan en sväng för att käka lunch med Verona & Sandra......lika roligt varje gång även fast det blir alldeles för sällan! Vi hann även in en sväng på jobbet så Victor fick charma tanterna :-)

Om ca. en timme åker vi upp till lapphålan Lycksele igen så familjen får återförenas igen!!! Ikväll blir det pizza till midag!  Mums!

Nää nu ska jag kika så att allt är med!


Bye!

Babymassage!

Idag har jag och Victor varit till Husum en sväng på baymassage! Det är riktigt roligt att se hur han kikar på andra bebisarna! Nästa gång blir den 24/4...roligt! Efter massagen blev vi bjudna på lunch hos Victors farmfor och faster, det blev kyckling med potatismos! Gott! Efter lunchen tog vi oss en tur med vagnen i solen!

Hade även en trevlig överraskning i brevlådan (överraskning?? hade nästan listat ut det) när jag kom hem så nu är det bara beach 2009 som gäller! ROLIGT!

I morgon åker jag och Victor till stan för att träffa bästa Sandra & Verona! Kul, kul! Efter att vi har varit i stan åker vi tillbaka till Lycksele!

Bjuder här på ett bar bilder på godingen!









Adjö!

Vilket väder!

Ja säger bara vilket väder! I morse när vi kom fram började det at snöa! Snöade bara mer och mer.....tillslut var det stora lapphandskar.....och för er som inte vet vad det är så är det jättestora snöflingor.......ja lika stora som lapphandskar! Nu lyser dock solen......skönt! Det brukar alltid bli ett skitväder när jag ska bege mig ut på vägarna själv så vi får hoppas på sol i morgon!

Hmm Verona jag ska kika extra noga i brevlådan ;-)

Har fortfarande inte hittat mina gubbar som jag brukar pryda bloggen med.........verkar ha försvunnit när en viss älskling gjorde en virusscanning! Har även provat att ladda ner dem igen utan resultat! Så nu du Jonas har du ett uppdrag tills på onsdag........leta mina gubbar!

På onsdag åke jag en sväng till stan för att käka lunch och kvallra lite med Sandra och Verona! Kan knappt vänta......hinner ju inte skvallra lika mycket nu som när vi jobbade så vi har en hel del att ta igen! Det blir trevligt!

På återseénde!

Helgen är snart slut....

Ja snart är denna helg över! Det blev betydligt bättre väder än väntat eftersom det spöregnade i fredags då vi åkte hem!

Igår lördag hade vi besök mest hela dagen + att Jonas kikade på bromsarna på bilen. Vi åkte sedan till Victors farmor och farfar för att han skulle få ta sig ett bad i ett stort badkar! Victor gillar verkligen att bada. Vi somnade sedan så skönt på soffan framför tv:n.

Idag har vi varit ute mest hela dagen. Jag har dammsugit bilen och dammtorkat den. Jonas har för övrigt pallat upp 460:n och kikat om den kommer att kunna köras på dessa gator igen eller om den ska få åka till bilhimlen! Diagnosen Jonas ställde var att den kommer nog att kunna ses på gatorna i framtiden...........låter positivt!

VIitor har börjat att dreggla en hel del så när mamma och jag var i stan inhandlade jag två srycken dreggelhaklappar, här kommer en bild på hur en ser ut! Den andra har en annan färg!



Han ser så coool ut!

I veckan blir det en hel del bilåkning igen! Babymassage på tisdag och provtagning på onsdag........sedan blir det en hel vecka i Lycksele igen och veckan efter det är det påsk! Oj vad tiden går fort!

Victor blir för övrigt fyra månader nu den 25:e..........vart har tiden tagit vägen?

Nää dax att kika hur fläskläggen mår i grytan!

Adjöss!

Minisemester

Ja nu är det äntligen fredag igen fast jag har redan haft en minisemester! Jag, mamma & Victor har varit i Gideå i två dagar, gått på stan och bara tagit det lugnt! Riktigt skönt! Victor har blivit bortskämd av mormor, fått en hel del kläder! Igår torsdag åkte jag upp till Lycksele igen till Jonas. Vi blev alla så glada att se varandra igen.......men Jonas hade nog saknat Victor mest ;-)

Det märks att våren är här....klockan är bara 09:15 och det är redan +7 ute!

Grattis Sandra på födelsedagen! Hoppas att den blir riktigt underbar med massa paket och gott fika!

Nää nu ska jag leta reda på vart mina roliga figurer har tagit vägen på datorn (de som jag brukar pryda mina blogginlägg med), de är spårlöst borta!

Bye!

Ny vecka igen!

Oj vad tiden går fort! Ny vecka igen och jag hörde på radion i morse att det är bara tre månader kvar tills semestrarna börjar! Ja, själv har man ju semester ett bra tag till! 

Igår var det en rätt så skön dag i Gideå! Solen kikade fram ett tag i alla fall på eftermiddagen! Tog en liten skotertur, var dock rädd att köra fast för det är så himla mjukt utanför spåret!  Sedan var hela familjen ute på gården och slappade bara! Vi försökte även få bort doften av en jävla katt som har pissat ett antal gånger på ytterdörren!  Hällde ättikssprit på dörren......luktade inte gott men betydligt godare än kattpiss! Hoppas att han håller sig borta nu annars får Zita skrämma iväg han!

I morgon bär det av till Gidedå igen, ska till tant doktorn. Åker svängen förbi Åsele och plockar upp snälla mamma som ska roa lille Victor när jag ska träffa läkaren! Tack mamma!  Sedan stannar vi nog i Gideå en eller två dagar och latar oss!

Idag är det en riktigt skön dag. Termometern visar +13 i solen och det droppar för fullt från taken! Tänk vad härligt, våren är äntligen här!!!!

  






Lördag=Melodifestivalen!

Ja ikväll är det då dags för melodifestivalen - final! Tro vem/vilka som kommer att vinna!

Jag tippar detta:

Dagens skräll: Malena Ernman eller Caroline af ugglas

Dagens spik: Måns Zelmerlöw

Jumboplats: Sofia

Här kommer spiken:




Ja, det visar sig ikväll!

Fredagen den 13:e

För de som är lite skrockfulla är fredagen den 13:e en riktigt otursdag! Själv är jag född på en sådan skrockdag och jag lever ju änn 

Tror bestämt att det är min turdag idag! För övrigt så ringde chefen och berättade vad min lön skulle bli efter höjningen. Säger bara att hade jag inte ammat så hade jag firat men en men det blir väl en god dricka istället  . Så nöjd!!  

Nu kommer snart Jonas och hämtar oss.......bäst att packa ihop de sista sakerna!



  //Bye!






Liiiiite stolt!

Lite stolt man är då.........Victor har nyligen lärt sig att vända sig från rygg till mage!

Första bilden efter den absolut första vändningen!





Typiskt nog är det slut på batteri i filmkameran men filmade lite med vanliga kameran!

Trött!

Idag är lille Victor riktigt trött!



Träffade nio kusiner igår på mammas kalas så det är väl lite sviter efter det  . Alla små och stora kusiner, mormor, moster Veronika samt morbror Stefan och Peter ville gosa med Victor. Mest rädd var han nog för moster Veronika.......ha, ha, ha! Så fort han tittade på henne började han gråta, han ville ändå inte sluta kika på henne så han smygtittade lite emellanåt men kunde inte hålla sig ifrån att gråta! Han har tydigen glömt att vi träffade henne för ca. en månad sedan och var ut och käkade lunch!

Det är så roligt att se hur han utvecklas, lite roligt att blygheten börjar komma! 

Det blev middag och tårta hela kvällen! Fick även med oss smörgåstårta samt lunchlådor till L-sele!   mamma!

Vi fick även vår bärryggsäck levererad..........den var av väldigt god kvallité! När vi sedan skulle åka tillbaka till L-sele började det att snöa och tusan vad det snöade när vi närmade oss staden! Såg nästan ingenting!

Ikväll har jag bestämt att vi ska göra ett besök på Dollar! Ha, ha Jonas.......bara att ställa bilen utanför porten!


  


Adjöss!


Grattis mamma!

Grattis världens bästa mamma på din stora dag! Vi kommer i eftermiddag och äter middag samt tårta......trevligt!!

  

Dagens     går till en sköterska på sjukhuset i Ö-vik! Borde lära sig att inte prata om deras hemska besparingar som eventuellt kommer att ske i framtiden. Lär dig att skilja på eventuella besparingar (och prata inte om dem med patienterna) och hur det fungerar nu!

För övrigt så blir det som sagt besök hos mamma idag! Roligt! Sedan när vi kommer tillbaka till den stora staden L-sele är det bara at krypa till sängs och invänta veckoklyvningen!

Bjuder på några icke rumsrena historier som jag fått av min mor:

Farfar och barnbarnet  står och kissar och barnbarnet säger:
- Så liten och skrumpen snopp du har farfar!
- Ja, du.....den blir så här liten när musen gnagt på den i 50 år!                   



Lappgubben till sin kompis:
- Vet du om att i södra Sverige tvättar sig kvinnorna i underlivet!
- Vad f-n säger du! Då försvinner ju viltsmaken! 

 
 

Idag rakar alla svarta kvinnor i USA sig mellan benen för att visa sin uppskattning för Barack Obama med budskapet " Read my lips, No more Bush!"

 
 

Slutligen.....

Det hände sig innan bilens tillkomst att Erik och Gustaf åkte in till storstaden med häst och kärra för att uträtta en del ärenden. När dessa var gjorda kom de överens om att försöka få tag i kvinnfolk eftersom det var väldigt länge sedan någon av de fått komma till skott. "Blindgreta" var allmänt känd för att ta emot gubbar mot betalning, så dit åkte dem. Efter att de båda hade fått sitt och de gjorde sig redo för hemfärd så slogs de av tanken att den stackars hästkraken inte heller hade fått nåt på länge. De kom överens om att skicka in även honom till Blindgreta. Sagt och gjort, den gamle hästkraken travade upp för trappen och försvann in genom dörren. Det blev ett fasligt liv där inne och det pågick en stund innan det blev tyst och lugnt igen. Ut på trappen kommer Blindgreta och säger:

- Erik får betala 50 riksdaler, Gustaf likaså men han med mockavästen får det hela gratis!

                                                                                                             


  

Ny vecka!

Herregud vad helgerna går fort.....alldeles för fort!

Dagen har man börjat med att sova igen tiden man har förlorat eftersom vi var uppe så tidigt i morse   
sedan har jag ringt diverse nödvändiga telefonsamtal. Är det någonting som jag INTE tycker om är det att sitta i en telefonkö!!!! USCH!

Det är på så tok dåligt väder ute......grått och trist! Undra när solen kommer att kika fram nästa gång!

För övrigt har Jonas intehört någonting om jobbet ännu, han tror inte att han kommer att bli erbjuden det heller! Tyckte även att jobbet inte kändes helt rätt ändå......vi får fortsätta att hålla tummarna!

Nää nu ska jag och Victor försöka att komma på en matlista för veckan! Ska även lösa in min lilla "vinst" från vattenfall idag!

På återseénde!  





Sol, sol härliga sol!

Igår kom Victors farmor och farfar på besök. De har ju varit utomlands så de hade några presenter med sig till oss. Victor fick en frän tröja med tryck på baksidan där det stod Victor sedan fick han även denna keps!




Så här glad är man med kepan på!


Det blir bra med kepan till sommarn!

Fick även höra en rolig nyhet igår........ROLIGT! Det gillar vi!

Idag har vi varit på en långpromenad i den härliga solen. Sedan har vi plockat fram lite björkved som vi kan elda med i öppenspisen och slutligen körde vi en sväng var med skotern!

Jonas har för övrigt varit ute på morgonen med vovvarna, det var på tok för mycket snö men vovvarna gillade det skarpt!

Vi sitter även här och planerar lite roliga saker.......en resa när Jonas fyller 30! Meningar går isär vart vi ska åka men det löser sig nog innan slutet! Jonas är lite mera äventyrlig än jag.....jag vill åka till typ Thailand men han vill ha spänning......

Har en liten fundering! Vart svarar man på de kommentarer man fått........svarar man direkt i sin egen blogg eller i personens blogg som har skrivit inlägget???

Nää nu blir det snart en middagspromenad med hundarna och sedan middag hos svärmor & svärfar! Kvällen avslutas enligt tradition med melodifestivalen!

Adjö!

Fredag!

Äntligen fredag! Jonas hämtar upp oss ca. 15:00 som vanligt och sedan går tåget mot Gideå!

Ikväll blir det väl Lets dance som vanligt......sedan får man nog lyssna på Jonas snarkningar på soffan! Ha, ha, ha!

Hoppas även på den stora vinsten i morgon på lotto.......men med tanke på att man har spelat varje helg i flera månaders tid och endast vunnit 40:- är det nog osannolikt! Ahh får väl lösa in min triss som jag vann 50:- på!

Nää nu ska man svälja lite lunch så man orkar hemfärden!

På återseénde!

  








Lyckseles apotek!

Idag bestämde vi att jag och Victor skulle åka och hämta Jonas för att inspektera in den nya ICA butiken som öppnat. Innan jag hämtade upp Jonas så gick jag på apoteket för att köpa tvättservetter och idominsalva till Victor. Kassörskan frågade om jag ville ha en påse och packade ner de två sakerna jag köpt! Jag gick vidare till bageriet för att köpa vårt torsdagsfika!

När vi kom hem så packade jag upp apotekspåsen och ser att salvan finns inte i påsen........faaan......jag måste alltså tillbaka till stan. Sätter mig i bilen kör till apoteket. Väl framme vid disken står samma kärring som tidigare. Jag visar henne kvittot och säger att jag var in för ca. 30 min sedan och att hon måste ha glömt att packa ner idominsalvan för den fanns inte i påsen!
- Näää jag minns att jag la salvan överst i påsen OCH blir det någonting kvar här så lägger vi det här! (hon pekar bakom disken)
- Konstigt sa jag att den inte var kvar i påsen då och inte i bilen! Ja, ja......jag måste väl köpa en ny då! handlar
- Ja, svarar hon bara!

Tilläggas bör att det handlar om 19:-......hon skulle väl ha sagt att jag skulle ta en ny tub!

- Jag drar mitt kort, knappar in koden och i samma veva jag säger att hon ska slänga kvittot går jag ut!

Jag säger bara att apoteket i Lycksele borde gå en kurs i hur man bemöter kunder!
  


Nog om detta! Har även gjort ett kap idag! Har köpt en Haglöfs bärryggsäck till Victor för ynka 300:-, kostar nog mellan 1000:- och 15000:-! Hittade den på en annonsida som finns på asele.nu. Säljaren ringde även under eftermiddagen och frågade om jag var säker på att jag ville ha den, så populär var den!

Så här ser den ut!




Nyss ringde brodern och lurade mig att säljaren hade sålt den till en annan......tur för han att det inte var sant!


Adjöss!


Friskvård!

Idag åkte jag in till stan....ja det är tydligen en stad.....och hade friskvård med Jonas, Victor och vovvarna! Vi gick isvägen över mot Ansia och sedan förbi hotellet och sedan till bilen! För er som inte vet vad isvägen är, är det en vinterväg över älven som plogas, och jag lovar mamma.....det är inte farligt att gå där!

Efter att  vi promenerat klart gick vi på Åhlens och köpte en present till syskonbarnet Ida som fyller år snart! Hittade en riktigt rolig present till pysseldamen! Tror att hon kommer att gilla den skarpt!

Sedan åkte jag tillbaka till lägenheten och då var pappa här och hälsade på en sväng! Roligt för Victor att få träffa sin morfar. Victor skrattade och tyckte nog att det var kul!

Nu väntar vi bara på att företaget som Jonas var på intervju hos ska höra av sig! jonas själv tror inte att han kommer att bli erbjuden jobbet så det är bara att fortsätta leta!

Nää nu ropar disken på mig i köket!

Bjuder på ett par bilder på en kille som blir så glad när han vaknar efter att han sovit lunch!






Vinke vink!


Väntade på.....

att svt skulle lägga ut mästarnas mästare på svt play efter sändingen på tv:n igår. Vi väntade och väntade men inget program fanns ute... ....Klockan 22:00 kom John blund fram..... aaaahh vi får väl se det ikväll, men hur ska jag kunna hålla mig från att inte titta på programmet idag!

För övrigt är det riktigt tråkigt väder här, grått......tycker synd om barnen som har sportlov!

Jonas har haft sitt lönesamtal idag.....hoppas att det blir oxfilé dagligen hädanefter  .

Nää nu ska surfandet fortsätta!

Bye!








Försvunnen gubbe????

Nu när jag var ute på en promenad kom en gammal gubbe ca. 70-80 år gåendes med en spark och frågade vart djurparken ligger! Till saken hör det att djurparken ligger ca 4-5 km därifrån jag träffade på honom. Så jag sa till honom att han måste först gå in till stan sedan är det en bit till.....men sväng höger här nere så kommer du till stan.
- ok, då är jag på rätt väg då! Sa han och fortsatte!

Hmmm mystiskt.....borde han inte veta vart djurparken ligger eller är han kanske nyinflyttad?????? Ringde genast Jonas för att höra om det stod någonting på vk om någon man försvunnit från ett boende.......men inte! Hoppas han hittade till djurparken i alla fall!
 

Nu ska jag busa med godingen!
  








Snö & pizza!

Ikväll blev det pizza till middag.....gott! Efter att pizzan hade lagt sig bra i magen gick vi på en promenad med doggsen i snöyran!

Jonas och Victor ligger i sängen och pratar........tror att Victor sjunger godnattsånger för pappa......pappa är väldigt trött!




Fastnade för denna låt i lördags......riktig power i den!



Nu blir det en kopp stärkande te! 
 








Måndag igen!

Så var det måndag igen.......nya tag och nya möjligheter! Åkte som vanligt till L-sele i morse, Victor är alltid lika trött på måndagarna eftersom han inte får sova färdigt .....stackarn.....men han verkar inte bry sig.....alltid lika go och glad...  som vanligt alltså!   


Just nu ligger han och sover brevid mig med sin snuttetrasa Laban!



Tänk vad tiden går fort! Han är redan tre månader, jollrar och pratar sitt eget bäbisspråk för fullt! Älskar att bada och stå på sina starka ben!

Den 24/2 vägde han 6670g och var 64cm lång! Vid födseln vägde han 3550g och var 52cm lång! Han har alltså växt 12cm på tre månader......han kommer att bli lång!

Nää nu kanske man ska hoppa in i duschen så att man ser ut som en människa när man ska på affären!

Tjingeling!



Söndag!

Dagen började med att vi steg och upp kikade på vasaloppet......allt enligt tradition! Efter att vi kikat på det blev det en promenadsväng med doggsen och Victor. Det var tyvärr inte lika fint väder idag som det var igår men det var ju skönt att komma ut i alla fall!

Jonas har tagit sig en tur på skidorna (8,5 km) gissade att han skulle vara borta i 1,5 timme men han kom tillbaka efter en timme. Skulle tro att han åkt som en blådåre bara för att jag inte skulle vinna gissningstävlingen :-)

I morgon åker vi upp till L-sele som vanligt 05:30.......gissar att det blir snarkningar av mig sista biten om jag känner mig själv rätt!

Nää nu ska vi ordna middag!

Adjöss!

RSS 2.0