Vilken helg!

Helgen började med att vi gjorde en god middag (kycklingfilé som var inrullad i bacon) samt tog ett glas vin! Jag somnade som vanligt på soffan ;-)

Jonas skulle fara ut med Ronja på lördagmorgon men det hade spöregnat hela natten och som Jonas säger:

- Haren rör sig int när det regnar!

Vi fortsatte allstå bara att sova. Klockan 08:00 hade Jonas fått nog, då packade vi våra ryggsäckar och begav oss ut i skogen! Vi hittade en del blåbär och några gula kantareller. Vid lunchtid begav vi oss hem, lagomt myggbiten!







På kvällen möblerade vi om, vi bytte plats på sakerna i datarummet och Victors blivande rum! Det blev bra men är ännu ej helt klart!

På söndagen åkte jag till Umeå för att hälsa på systeryster som ligger på sjukhuset! Det var så roligt att se att hon har blivit piggare! Nu på onsdag flyttas hon till Lasarettet här i Lycksele. Det kommer att bli superbra eftersom då kan vi gå dit flera ggr/dag!

Klockan var närmare sju efter att vi hade ätit middag.......och då kom jag på att vi måste baka bullar....jästen skulle inte klara sig veckan ut! Sagt och gjort! Jag slängde på bulldegen och bakade bullar! Var väl klar 21,30.....då var det bara att trycka i sig några bullar med mjölk och hoppa ner i sängen eftersom klockan ringde 04:30 i morse!



Victor och Jonas hade haft roligt hemma. De hade varit på en långpromenad, gungat samt busat massor!

 

Nää nu ska jag åka och handla samt hämta hem favvopappan och favvosambon!

//Tjingeling!

Fredag!

Ja, nu var det fredag igen.....härligt! För övrigt så är nu operationen bortgjord vilket känns skönt. Nu väntar vi bara på att få höra från läkaren hur den gick! Det känns som om vi inte gör annat än väntar på svar från alla håll och kanter! Har bestämt mig för att åka till Umeå en sväng på söndag för att hälsa på henne!

Har nog inte så mycket annat att berätta i dagsläget........

Nu ska vi äta lunch!

Överraskning

Ja, igår hade jag och Victor bestämt oss för att åka till Lycksele och överraska Jonas! Vi hade planerat tidigare att jag skulle vara hemma hela veckan eftersom Jonas hade kvällsjobb mån. och tis samt att jag skulle till tandläkaren på torsdag! Jag bokade om tandläkarbesöket och åkte hit istället! Jonas hade inte anat någonting och blev förståss jätteglad!

Ute är det grått och tråkigt! Hoppas bara att regnet håller sig borta för vi ska minsann ut på en promenad!

Idag är det även en jobbig dag.......syrran ska operera sig! Hoppas att allt går bra! *Tänker på dig hela tiden*



//Ha en fortsatt trevlig dag!

Dagens träning!?

Ja, av någon anledning så är Victor jätterädd för dammsugare (som sin pappa ;-) när han är trött! Gråter hejdlöst när han sitter på golvet eller i stolen! Han blir väldigt lugn när jag håller i honom! Till saken hör att det blir väldigt mycket hundhår här hemma när det är två hundar som byter päls, Victor ser själv ut som en hund när han kryper omkring på golvet!

Har nu tänkt i några dagar att jag måste ta mig ann dammsugningen! Jonas har sagt att det kan vänta tills han kommer hem men det tyckte inte jag! Sagt och gjort! Jag tog fram dammsugaren, startade den och Victor gråter! Kommer då på den smarta iden att jag tar honom i vår bärryggsäck.......vilket han gillade! MEN det är inte lätt att gå omkring och dammsuga med 9,5kg på ryggen!



Victor var nöjd i alla fall!

Tjingelin!

9 månader!

Herregud vad tiden går fort! Victor är redan nio månader idag! Har varit på "8 mån. kontroll" idag. Han väger nu 9530g och är 75 cm lång! Fick även lite information om tänder, risker i hemmet osv. För övrigt  så gick han igenom besikningen utan anmärkning ;-)

Igår var vi en sväng till stan. Fick en en god lunch och en fin blomma av de bästa vännerna Sandra och Verona! Sedan åkte jag och Victor på Beijer för att kika på kök! Oj, oj, oj vad mycket fint det finns.......såg ett kök där som jag fastnade för direkt! Ballingslövs Meny med herregårds tillbehör! *mums*

Idag är det rena sommarvärmen ute. Jag och Victor har tagit oss en stärkande promenad och suttit ute i det härliga vädret! Victor har även kommit på en mycket rolig sak........gåvagnen! Han går med den helt själv och tycker att det är skitkul! Tar det stopp så trycker han bara på lite extra så kommer han över mattor och dylikt! Storkillen!

För övrigt så börjar det att kännas som om det är nedräkning tills man ska börja jobba........kikade in en sväng på jobbet igår och meddelade att jag anländer måndagen den 4 januari..........TUR att det är ca. 4 månader kvar!


Ha, ha...ser ut som det är skitäckligt på garderoben men jag lovar...det är bruntejp som vi inte fått bort helt!


Full fart framåt!





Helt plötsligt får han syn på lampan!

Nää nu ska vi käka lite banan!

Ha det så gott alla i cyberrymden!

Söndag och lite uppdatering!

Ja, nu var det ett tag sedan man skrev här och det har haft sina förklaringar!

I måndags kom mamma och syrran (Veronika) och hälsade på, de stannade tills på torsdagen! Måste säga att det var länge sedan jag haft så kul! Det måste vi göra om! Det blev sena kvällar med mycket skratt!

På tisdagen åkte vi till stan, kikade lite, shoppade och jag klippte mig även i gallerian för 190:-.....det gillade jag! Tror inte att de är lika noga som när man bokar en tid hos en annan frisör men det skiter jag i......jag blev nöjd i alla fall!

Onsdagen bestod mest av att sitta och slappa på gården eftersom vi alla var så trötta av shoppingen. Mamma färgade även mitt hår på kvällen......ja hon hann även med att färja några andra saker.....hi, hi!

Vi roade även oss med att sitta och leka på yearbookyourself.com och visst ser man att vi är släkt! Synd bara att det inte går att visa bilderna här!

På fredagen ringde Jonas hem och sa att han hade fått lifta med en från jobbet till Umeå så han undrade om jag kunde hämta honom i Nordmaling! Sagt och gjort så åkte jag och Victor till Nordmaling för att hämta den bästa sambon och pappan!

I helgen har vi för övrigt varit i skogen och plockat lite blåbär och kantareller! Hittade lite mera än förra helgen! Förra helgen blev Victor så trött så han somnade mot en tall!





För övrigt så har det utvecklats en liten datanörd här hemma! Gillar att trycka på alla knappar på tangentbordet för att sedan se vad som händer på skärmen!



Nu har vi nyligen skjutsat Jonas till bussen igen! På tisdag ska vi till "tant" Zaida för att göra ett obligatoriskt hörsletest, sedan så ska vi även någon dag åka till stan för att käka lunch med Sandra och Verona!

Avslutar nu med en bild på ett grötmonster som är myggbiten!



På återseénde!

Helg!

Ja nu är det bara några timmar kvar tills vi rullar hemåt!

Hade en trevlig födelsedag igår med tårta och presenter! Vi åt även middag ute vilket var väldigt trevligt! MEN när jag skulle hissa ner bakrutan (för att ha öppet för hundarna) så fungerade det helt plötsligt inte att hissa upp den! Vi drog i rutan, ja gjorde nog allt man kan tänka sig men rutan satt verkligen fast!

Idag kom lillebror förbi och skulle hjälpa mig men han hade inte tillräckligt med verktyg så det var bara att rulla in på bilbolaget. Måste verkligen säga att de är väldigt hjälpsamma där......alla engagerade sig! Hmmm undra om det är för att man är tjej ......sa även att jag skulle köra 18 mil hem.

Eftersom delen inte fanns hemma skulle de ta den från en annan bil, bara så att de fick upp rutan! Jag lämnade bilen och efter ca. 30 min ringde han och sa att bilen var fixad! Det är service! Ja, inget är ju tyvärr gratis!

Till veckan kommer mamma till Gideå. Då ska vi bara mysa och ha det trevligt! Hoppas även att syrran har ork att följa med, det skulle vara så roligt!

Nää nu ska jag packa ihop det sista innan Jonas kommer hem!

Ha en trevlig helg allihopa!

Visar er en bild på två polare!


Djurparken!

Idag så har jag och Victor varit på djurparken. Han tyckte faktiskt att det var riktigt roligt trots att han var trött! Vi var där över en timme och hann ändå inte se allt på grund av hans trötthet! Nackdelen med djurparken är att det är så himla branta backar att gå i så det var verkligen skittungt att styra vagnen!

 Här kommer några bilder från djurparken!



















Efter ca. en timme blev han trött!



När vi kom hem fick han sig en banan och då blev det full fart igen på klätterapan!



Nää nu ska jag förbereda maten lite!

Tjingeling!

Bloggtorka!

Ja som ni kanske märker så har det varit tomt på bloggsidan ett tag men det finns även sina förklaringar! Har tyvärr inte haft någon inspiration att blogga eftersom vi fick i torsdags veta att min kära storasyster är sjuk.....vi håller alla tummar och tår att det ska ordna sig!

I helgen så åkte vi i alla fall till Klingre och kikade på folkrace! Både syrrans pojke och karl körde! Blev riktigt imponerad av Christian hur han körde.....han är ju bara 15 år samt att det är första året han kör! Eftersom det var så varmt åkte jag själv till Klinge på söndagen och kikade på finalerna! Grattis Christian til en tredje plats!!!!

Victor stannade hemma med pappa, de hade haft riktigt skönt utan mamma......sa de i alla fall ;-) Victor hade badat i sin lilla badpool, de tyckte han om!

För övrigt så är det inte en lugn stund här hemma.....Victor kryper för fullt och drar upp sig överallt! Tycker om öppenspisen så det är inte bara en gång han har sett ut som en sotare!

Så där ja...nu hade han fastnat under sängen......sötis!

Nää nu blir det mera bus!

Bjuder på ett par bilder!

Skogspromenad


Riktiga kompisar



Har krypit in under vagnen!
 

 Tack och adjö!

Åter till den grå vardagen!

Ja nu är vi åter i Lycksele! Jonas skulle åka buss till Lycksele på söndagkvällen eftersom jag skulle till doktorn på måndagen. Jag och Victor skjutsade Jonas till Husum för att invänta bussen MEN bussen var 15 min sen och busschauffören kunde inte garantera att han skulle hinna fram till Umeå för byte så det var bara att återvända hem och skjutsa upp älsklingen till Lycksele. Jag och Victor åkte tillbaka till Gideå igen på måndagmorgon!  Det kan man kalla extrakörning! Tack kära Länstrafiken!

För övrigt så är Victor inte så pigg, dålig i magen och 37,7.........har läst att barn har inte feber förrän de har 38 grader men han känns varm i alla fall! Skulle nog tro att det är några fler tänder på G! Stackars liten!

I helgen blir det bara att slappa........hade först tänkt att åka på Nolia i Umeå men inte nu efter att vi fick en extra sväng på ca. 40 mil! Eventuellt åker vi och kikar på lite folkrace, syrrans pojke ska köra!

Nää nu ska man värma lite lunch!

På återseénde!

RSS 2.0