AC/DC

I torsdags när Jonas kom hem från fotbollsträningen så skulle han berätta en överraskning, han hade nämligen bokat biljetter till AC/DC i Stockholm i juni! Vi åker på en torsdag och kommer hem dagen efter! Faster Louise kommer att ta hand om Victor! Det var en superkul överraskning!!!!

Idag har vi bara flängt runt och hälsat på andra! Kul att göra någonting annat för en gångs skull.

Nää nu blir det tv igen, tänkte bara uppdatera er lite ;-)

Snö, snö och ännu mera snö!

Shitt vad det har snöat! Hörde att det kommit 48 cm och det kan jag tänka mig! Traktorn kom och skottade här igår kl. 22:00. Kl. 06:30 i morse kom jag nästan inte ut från gården! Vägen ner till stan var direkt ingen väg.......mkt snörök var det oxå! Kan bara sammanfattas med ett ord KAOS! Blev till och med tvungen att ställa in hembesöket jag hade idag på grund av att leasingbilen hade frysit ihop! Det var endast en bakdörr som gick att öppna!

Kul med kommentarer! Ja det kommer att bli skithärligt att åka till Kreta en sväng! Sandra, det är ett lägenhetshotell som heter Stellina Village. Klart vi måste träffas snart Sandra, vi bestämmer bara en dag så käkar vi en lunch!

För övrigt så kändes det som om jag vann en miljon igår när min första riktiga lön damp ner på kontot! Efter att ha inbringat pengar från försäkringskassan i 13 månader kändes det som rena lyxet när man tittade på sitt kontoutdrag ;-)

Nää nu ska jag slänga mig på soffan en stund!

Ha en fortsatt trevlig kväll i kylan vänner!

Kreta

Nu är det bokat och klart! Vi åker till Kreta-Chania 10/4-18/4, kommer att bli så härligt!

Ute är det snöstorm. Kom knappt in på gården idag efter jobbet, hoppas att traktormannen kommer och skottar annars kommer jag inte till jobbet i morgon, får väl slå en signal till svärföräldrarna och åka med dem isåfall. Konstigt att han inte dykt upp ännu.....han som brukar vara så punktlig!

Idag när jag skulle handla så tänkte jag ge Lidl en chans......kom in i butiken, hämtade en ost och kände väldigt snabbt att det inte var en butik för mig! Köpte osten, en chipspåse samt en låda champinjoner och åkte sedan till Coop för att handla. Vet inte vad det var med butiken men jag kände direkt att den inte föll i min smak. Kändes som om jag var inne på ÖoB för att handla mat!

Nää nu blir det till att käka en nybakad tekaka!


Familjeråd

Innan Jonas åkte på träningen ikväll så sa han att vi skulle ha ett familjeråd när han kommer hem! Ja, det är  inget allvarligt familjeråd utan vi ska bestämma vart vi ska åka när han fyller år! Vi hade först tankar på att åka och se en fotbollsmatch men biljetterna är så dyra + att jag tror inte att Victor har ro att sitta still i 2*45 min.

I helgen hittade vi en resa till Greklan-Kreta till ett mycket bra pris, vi velade tydligen för mkt eftersom hotellet är nu fullbokat! Vi har nu hittat ett likvärdigt hotell (granne med det som är fullbokat) för 1000:- mer :-( men så kan det gå när man velar för mkt. Ja, vi får väl helt enkelt se ikväll vart det bär av, uppdaterar er senare när vi bestämmt oss!




Ikväll när jag åkte hem från jobbet hörde jag på radion att de utfärdade en klass 2 varning på vädret i morgon! Tur att jag inte ska ut och åka i jobbet i morgon! Det skulle tydligen kunna bli mellan 30-40 cm snö! 

När nu blir det halv 8 hos mig sedan Mästarnas mästare!

Tjingeling! 

På begäran!

Hej hopp! Tiden bara rusar iväg, kliver upp i ottan och kommer hem nästan när Victor ska sova! Så är tydligen det vuxna livet, men men man ska vara glad för att man har ett jobb.

Måste även avsätta lite tid här eftersom bloggen saknas av vissa kul!

Veckorna består av att jobba och vara med familjen och helgerna är den enda tiden man kan hitta på någonting. Förra helgen tog jag och Victor en skotertur till Jonas i skogen, vilket vi även gjorde idag! Idag överraskade vi även med fika, vilket jag tror Jonas gillade.

På dagarna när grabbarna är hemma så bakar de och håller ställningarna. Victor har även börjat uppskatta sin Bobbycar som han fick när han fyllde år, kul!

Victor har även lärt sig att man kan nå allt man vill bara man kan klättra.

För övrigt så är vi väldigt sugna på att boka en resa när Jonas fyller 30, får väl se om, och isåfall vart, det bär av.

Ha en fortsatt trevlig helg!

 


Premiär för mästarnas mästare!

Ikväll blir det till att kika på premiären för mästarnas mästare, kanonkul!

För övrigt så märker man när man är borta på dagarna hur fort tiden går med Victor! Nu går han för fullt, kryper bara ibland när det är riktigt bråttomt och allt detta har bara hänt på några dagar! För övrigt så somnar han helt själv nu i sin säng, vi ligger inte ens i rummet när han somnar! STORKILLEN!

För övrigt så flyter dagarna på, man hinner knappt komma till jobbet för det är dags att gå hem......precis som det ska vara!

Jonas har för övrigt farit till skogen för att släppa Ronja ikväll......får väl se när hon behagar att komma tillbaka inatt ;-)

Nää nu ska jag så en pling till mamma!

Usch bara....

....vad tiden går fort! Har nu hunnit med att jobba en vecka, ja det var inte en hel vecka men det var tur! Jag har varit så otroligt trött på kvällarna, för att inte tala om hur trött jag var igår kväll. Skulle kika på Lets dance men vaknar av att Jonas säger att han tänker gå och lägga sig!

Trodde faktiskt att jag skulle ha glömt mera på jobbet efter 13 månader hemma men efter att man kastas in i hetluften så kommer man ganska snabbt in i gängorna igen!

Hemmagrabbarna verkar ha det toppen i alla fall. Det är så härligt att komma hem när maten står på bordet och gardinerna är strykna! Jonas hade till och med köpt jäst för han tänkte baka bullar men då gjorde jag tekakor istället. Det är underbart att se hur glad Victor blir när jag kommer hem, han kommer stapplandes fram till mig och kramar om mig rejält! En UNDERBAR känsla som inte går att beskriva.

Idag har vi bakat tekakor med havregryn i! Hittade ett recept på internet. Blev rätt goda i alla fall! Finns inget godare än att smöra en tekaka när den är alldeles varm så att smöret smälter....mumma!

Nu väntar snart soffan och en god macka!

//Tjingeling!

2010

Ja så har det nya året trätt i kraft! Igår var vi bara hemma, käkade väldigt god mat och slappade! Vi firade för övrigt nio år som förlovade igår. Victor provade även sin alldeles egna spark igår. Han tyckte att det var roligare att bli skjutsad av pappa.





Idag har vi tagit ut skotern. Körde bara några varv på gräsmattan eftersom den vill tydligen ha lite mera bensin i sin tank innan den vågar sig iväg på lite längre svängar. Victor var lite rädd när han åkte......hoppas att han tycker att det blir roligare sedan.

Nää nu ska vi kika på lite tv. God fortsättning alllihopa!

P.S Vad kul Sandra att du lämnar ett litet avtryck ;-) D.S

RSS 2.0