Midsommar+annat!

Midsommar i Långvattnet var som vanligt bra! Vi hade sedvanliga lekar som tipsrunda, stövelkastning samt leken "para ihop skor". Vädret blev toppen förutom på eftermiddagen då det bara öste ner regn men det gjorde inget för då hade vi redan grillat och väntade bara på att ta oss en tur till skolan för att snacka lite skit med övriga männsikor!





Midsommardagen så fick Victor prova att åka fyrhjuling med sina kusiner Emil och Kajsa! Oj, oj, oj, vad han blev frälst! Blir nog att köpa en sådan när han blor större.





För övrigt så har min andra semestervecka börjat, men vad gör det när jag är ledig i 6 veckor till! Verkar i alla fall som om sommaren har kommit, härligt! Idag är det ett riktigt sommarväder, ömsom regn och ömsom sol.

Victor har för övrigt haft sällskap av sina två tjejkompisar Elise och Jonna! Guud så söta och stora de har blivit! Fick även se svart på vitt att även Victor är stor, han är verkligen ingen bebis längre! Han har för övrigt kissat på pottan två gånger denna vecka samt tagit på sig skorna alldeles själv idag. De hamnade på fel fot men vad gör väl de när han var väldens lyckligaste!

För övrigt så händer det nog inte så mycket denna vecka! på lördag ska vi ner till stan och på tisdag ska vi ÄNTLIGEN besikta den andra bilen! HÄRLIGT, då har även jag en bil att köra när jag är hemma. Måste bara säga att Jonas har gjort ett toppenjobb som fixat den även fast han har velat sälja den när den var uppallad :-)

Nää bästa att kika runt lite på internet innan Victor vaknar och vill se på Emi, Emi, Emi = Emil i Lönneberga!

Ha det gött i sommarvärmen!

RSS 2.0