VAB

Ja, nu börjas det! Trodde faktiskt att Victor skulle hålla sig kry länge men icket! Efter 1½ vecka kom febern. Vaknade på lördagmorgon att han var varm som en kamin.....ja, termometern visade på över 38 grader, stackarn! Hela lördagen låg han bara och sov på soffan, somnade till och med i min famn (det var mysigt för det har inte hänt sedan han var en liten bebis).

Söndagen var han feberfri men hängig så vi bestämde oss för att jag skulle vara hemma på måndag. Vi var ute en del och gick ner och fiskade men under fiskningen blev han ledsen så vi gick in igen och vipps så hade han feber igen! För övrigt så fick han en liten fisk, var nog den minsta mörten jag sett :-)






Nää nu vaknar sjuklingen, nu ska vi se hur han mår!

Jobba, äta, sova, lämna, hämta och vab!

I morgon börjar allvaret! Efter att jag har varit ledig i 8 veckor så blir det till att börja på att jobba igen!

Victor ska vara på dagis hela dagen sjävl! Måste säga att jag hade oroat mig i onödan om sovningen! Pratade med hans fröken om sovningen och undrade om de gungar dem i vagnen tills de somnar vilket hon sa att de alltid gör......I fredags ville han inte sova efter maten men då fick han vara uppe till ca. 13:00 (eftersom han inte ville åka hem) sedan så somnade han! Personalen sa själv att det tar nog ett tag innan han har ställt om sig helt och kan somna lättare, men kan han inte sova får han vara uppe!

Undra hur lång tid det kommer att ta innan det blir vab? Vi hoppas på att Victor har ett bra imunförsvar och inte drabbas av alla baciller ;-) (hoppas man man väl alltid).

För övrigt så har vi inte gjort så mycket denna helg! Igår fixade Jonas det sista på altanen och idag har vi varit till Åsele en sväng på 40-års kalas!

Dax att kolla så allt är packat och märkt inför morgondagen!

/Tjing!

Usch fyy och bläää

Victor har nu gjort sin andra dag på inskolningen! Går riktigt bra faktiskt! Började ca. 09:00 igår och idag kom vi ca, 08:15. Idag har han käkat lunch, tanken var även att jag skulle låta honom sova där men jag var för feg! Vet att man inte ska tänka negativa tankar men igår somnade han inte förrän 14:30 och på dagis så ska de sova ca. 11:30....det kommer inte att fungera!!!!!!!

Idag somnade han dock 12:15, men då har jag kört vagnen fram och tillbaka på gården. På dagis sätter de ner dem i vagnen och går sedan in!!! I morgon tänker vi även käka frukost och lunch samt prova att sova där! Det kanske går lite bättre när han är där tidigare= borde bli tröttare då........jag hoppas på det i alla fall! Fasiken jag är säkert världens tönt men har en stor klump i magen och oroar mig för detta!!!!

På den sensate tiden har vi även låtit honom sitta utan bälte i vagnen eftersom han inte tycker om det, och nu måste han sitta fastspänd så det inte händer några olyckor......ni kan gissa vad han tycker om det.......han skriker rakt ut när man tar på honom det!!!!

Usch fyy och blääääää............


Nää nu ska jag passa på att röja lite här hemma när han sover!

//Bye!

Fru Wallin!

Ja nu var det ett tag jag skrev här igen men tiden springer iväg.......Trots mitt stopp i bloggningen är det ändå några läsare som är intresserad av vad jag gör, roligt!

Den 31/7 kl. 14:00 blev jag fru Wallin på Åreskutan! Vi hade inte berättat det för någon utan allt var en överraskning! Vi hade en underbar dag!





Efter vigseln så åt vi en god middag på Holiday Club, riktigt trevligt! Nu ska man inte klaga på priser men en flaska rödvin som gick på 310:- där kostar 79:- på systemet! Måste säga att de gör ett jäkla bra påslag!

Jonas har för övrigt arbetat sina sista två veckor i Lycksele. Jag och Victor passade på att åka upp till Åsele så att vi fick vara tillsammans. En dag åkte vi även upp till Lycksele och strosade på djurparken, riktigt trevligt!

Victor älskade verkligen att vara inne på "barnens djurpark"

Nu går det tyvärr inte att ladda upp några bilder.....återkommer sedan med bilder!

När vi åkte hem från Åre i söndags pajade min mobil. Åkte in på phonehouse på tisdagen men min garanti hade gått ut, det skulle kosta 995:- att skicka den på felsökning! Bestämde mig väldigt snabbt att det var inte värd det! Åkte in på Telia idag och köpte en ny mobil! HUAWEI U5710! Jag vet.....det låter inte som en telefon men fungerar prickfritt! Dessutom är det en toutschskärm vilket är roligt! Undra hur länge den håller med tanke på priset? Ahh jag har ju två års garanti i alla fall!

Nää nu ska jag ut och hjälpa Jonas med altanräcket!

Återkommer som sagt!

/Tjing!

RSS 2.0