Helgen är snart slut....

Ja snart är denna helg över! Det blev betydligt bättre väder än väntat eftersom det spöregnade i fredags då vi åkte hem!

Igår lördag hade vi besök mest hela dagen + att Jonas kikade på bromsarna på bilen. Vi åkte sedan till Victors farmor och farfar för att han skulle få ta sig ett bad i ett stort badkar! Victor gillar verkligen att bada. Vi somnade sedan så skönt på soffan framför tv:n.

Idag har vi varit ute mest hela dagen. Jag har dammsugit bilen och dammtorkat den. Jonas har för övrigt pallat upp 460:n och kikat om den kommer att kunna köras på dessa gator igen eller om den ska få åka till bilhimlen! Diagnosen Jonas ställde var att den kommer nog att kunna ses på gatorna i framtiden...........låter positivt!

VIitor har börjat att dreggla en hel del så när mamma och jag var i stan inhandlade jag två srycken dreggelhaklappar, här kommer en bild på hur en ser ut! Den andra har en annan färg!



Han ser så coool ut!

I veckan blir det en hel del bilåkning igen! Babymassage på tisdag och provtagning på onsdag........sedan blir det en hel vecka i Lycksele igen och veckan efter det är det påsk! Oj vad tiden går fort!

Victor blir för övrigt fyra månader nu den 25:e..........vart har tiden tagit vägen?

Nää dax att kika hur fläskläggen mår i grytan!

Adjöss!

Kommentarer
Postat av: Verona

Så ni ska till husum och ta prover i veckan eller? Hoppas att du passar på att kolla postlådan då.... :-)

2009-03-23 @ 12:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0