Semester!

Nu har äntligen semestern börjat, det betyder även att Jonas har börjat att jobba på sitt nya jobb i Nordmaling! Ni kan inte förstår vilken underbar känsla att Jonas kommer hem varje dag efter jobbet! Har nog inte riktigt fattat än att det är slut på veckopendlandet!!!!!! Nu kan vi äntligen rensa ur rummet som vi ställt alla saker som han eventuellt skulle ha när han började jobba igen i Lycksele.

Solen har äntligen börjat visa sig igen men man kan inte direkt påstå att det är någon värme ute, vindarna är fortfarande kalla! Det är bara att hoppas på att värmen håller i sig och att midsommar blir fin! På midsommar så åker vi till stugan. I år är det mamma, Kenneth jag och Jonas som håller ställningarna med några lekar/utmaningar! Det brukar vara riktigt trevligt.

För övrigt så förgyller jag och Victor dagarna med promenader, mys och bus! Har just upptäckt att man hinner inte direkt med hemmet när man är hemma. Men vem bryr sig om det är lite damm i hörnet! Det är väl då det sägs att det syns att man har andra saker att göra än att städa :-)

Nää nu ska jag se om Victor somnat! Ha en trevlig midsommar!!


Långt mellan gångerna!

Tiden flyger iväg och det blir allt glesare mellan blogginläggen! Måste skärpa mig nu.....snart är jag ledig i 8 hela veckor! Känns superbra!

Vad har hänt sedan sist?????? Jag och Jonas har förresten varit till Stockholm där vi bodde en natt på hotell och kikade på AC/DC! Riktigt roligt var det och det var för första gången vi var helt barnfri ett helt dygn! Kändes lite konstigt att bara göra vad man ville under hela dagen, inga mattider att passa osv.! Underbart hade vi det i alla fall!

Jonas skulle bums köpa ett par AC/DC horn till Victor.....blinkade plastsak för 100:-......jag måste erkänna att jag tyckte att det var onödigt men det var en annan person som tyckte att dessa horn var väldigt roliga.



För övrigt så håller jag på att varva ner på jobbet för att invänta min ledighet! 4 veckors semester och 4 veckors föräldraledighet! Kommer att sitta fint! Bara vi får i ordning den andra bilen någon gång så jag inte blir låst här hemma! Men min underbara supermekaniker har lovat att under kommer att ske.......vi får väl se när den rullar på vägen igen!

För övrigt så bytte Jonas dimljus på vår andra bil häromdagen. Någon inställning av lyset var ej gjort så jag tog min chans och åkte in på 5 direkt på bilbolaget efter jobbet idag! Frågade vad en ljusinställning skulle kosta på ett dimljus. Killen letade febrilt i datorn efter ett pris och tillslut kunde inte jag vara tyst så jag säger:
- Det där tog tid, det går nog snabbare att du tar in bilen och fixar det!
Han såg ut som han inte vågade säga någonting så han säger bara:
- Ok.
Han tar in bilen, fixar inställningen och kör ut bilen, allt detta kostade GRATIS!

Det gäller att vara fräck ibland ;-)

För övrigt så har även fotbollsvm startat! Det går inte att missa eftersom vår tv är nog påslagen dygnet runt! Kan lova att det är Jonas som kikar mest!

Nää nu ska jag se om Victor har somnat......låter som om han ropar!

Tjingeling!

Visar bara en bild på vår alldeles egna Da Vinci!






RSS 2.0