Härliga vår!

Ja idag är det en riktigt skön dag! Först så tog vi på oss laggen och åkte en sväng ner på sjön med Victor i pulkan! Han tyckte nog att det var riktigt skönt för han sov som en stock! Han gillade dock inte solbrillorna som mamma hade köpt.......fick åka utan! Jag drog nitlotten och tog hundarna, det går bra när man åker hemifrån men på tillbakavägen är det jag som får dra dem.

Här är en bild på pappa och Victor (han ligger i pulkan, syns dock ej).



Efter att Victor sovit färdigt ute så gick vi in en stund sedan tog vi en skotertur. Victors första, tyckte nog att det var riktigt roligt! Gillade slalomglasögonen bättre än solbrillorna!
 


Jonas har nu tagit en egen sväng med skotern, till nästa vinter ska vi inhandla en pulka så alla kan följa med.

Igår var Jonas på intervju hoppas på ett positivt besked i slutet av veckan!

Ikväll blir det melodifestival med en god efterrätt! Nää nu ärdet dags att diska!

På återseénde!

Kväller.....

Kväller lider mot sitt slut. Kikade just på min andre hälft´s blogg och han tror visst att han ska få en resa när han fyller gubbe........ja drömma kan man ju alltid! Blir det en resa blir det inget fotbollstittande i alla fall!
   

Har nyligen följt vovvarna ut för kvällen......tidigare i kväll var det lite kärlekskranka!



På återseénde!
  







Så går det......

.....när man tror att hunden ska göra "det" på det rätta stället  

När vi var ute på vår obligatoriska promenad idag såg jag att Zita behövde göra "det"   så jag drog i henne eftersom det var en kvinna bakom mig och så tänkte jag att hon kunde vänta tills vi gått längre bort där det är höga snökanter. Väl framme vid snökanterna var det ingen kvinna bakom mig så jag släppte efter Zita och hon gjorde sina behov.......och vad är det som dyker upp bakom mig.....kvinnan igen!!! Hon stannade och pratade med mig om hur äckligt det var med hundskit överallt så det var bara att rycka fram påsen OCH klättra upp för snödrivan.........SUCK! Hädanefter får hon uträtta sina behov efter vägen så är det lättare att plocka upp det! 

  


I morgon åker vi hem tidigt eftersom jonas ska på sin andra intervju.......jag håller både tummar och tår att det går bra!

  




Bye!




Härliga vårsol!

Idag kom vi till L-sele 07:30, stackars Jonas för jag somnar alltid sista biten ;-) När jag och Victor anlände till lägenheten så sov vi till kl. 11:00. Vi har nu varit ute på en promenad i det härliga vädret. Termometern visar 6,6 i solen........ja, det är härligt med vår!

Igår släpptes den stora nyheten.....kronprinsessan har förlovat sig och ska nu gifta sig....stackars människor...vilken uppmärksamhet de får, vill inte byta med dem!

Igår blev vi bjuden på en semla av Louise och Ove, gott! Vi såg även på mästarnas mästare. Efter det var slut så gick vi över till oss och sov!

I morgon är det redan torsdag vilket betyder att veckan är snart över!

Adjöss!

Semla & spruta!

Idag har vi varit till Husum på barnmassage och efter det fick Victor sina första sprutor!! USCH! Trodde bara att det skulle vara en spruta men det var två stycken.......en i varje ben! Grinade lite men dte gick över rätt så snabbt! Tur att pappa var med!
  

Efter att det var överstökat åkte vi hem och tog en promenad i solen! Vi har även hunnit svälja en semla! Nää nu ska vi snart koka raspeballer (norsk palt) för första gången, hoppas att vi lyckas! 
   









Spännande på fredag!

Jonas ringde hem för cirka 1 timme sedan och sa att han var på väg hem, berättade även att Manpower hade ringt igen och kallat honom på en intervju med företaget som han sökt till......KUL! Hoppas att allt verkar bra och att han blir erbjuden jobbet!
                                                                               

Nää nu ska jag ordna lite mat tills han kommer hem! Har för övrigt världens sötaste son sovandes i mitt knä.  








Hemma!

Idag är Victor och jag hemma i Gideå. Jonas åkte 04:50 i morse till L-sele för att jobba, har tagit semester i morgon när Victor ska på babymassage och få sin första spruta! Skönt att vara hemma en längre tid, vi åker till L-sele igen på onsdagmorgon!

Igår hade Victor besök av sin blivande klasskamrat Hugo, han är fyra månader äldre än Victor. Hugo var en riktig glaskit som tyckte om att skratta och prata. Victor blev mest rädd för alla plötsliga ljud och grät några gånger!

Idag har jag hört vårfåglar för första gången denna vår.......trots att snön vräker ner så spelade de så fint! Härligt att våren är på G!

Nu ska jag och Victor vila lite!

Vinke vink

Söndag!

Vilket väder, snöstorm och 0 grader! I morgon åker Jonas upp till Lycksele själv för att återvända hem på måndagkväll, han har semester på tisdag eftersom vi ska på babymassage och Victor ska få sin första spruta......usch......men det går säkert bra! Tänk att han är redan tre månader på onsdag!

För övrigt så händer det inte så mycket idag......har ingen större lust att gå ut i detta väder så vi får hoppas att det lugnar ner sig till kvällen!

Det har även varit ett litet medaljregn i VM, brons till Helena och Silver till Anders. Bra jobbat!'

Igår kom vi även oss för att posta tackkorten fört uppvaktningen i samband med Victors nedkomst.

Det var allt för idag!


Ingen vinst :-(

Tippade idag på Oddset att E.M.D och BWO skulle gå vidare till finalen i globen men man kan säga att jag ramlade på mållinjen........Molly vann istället för BWO och jag förlorade 55:- (hade bara satsat 10:-)

Lotto gav tyvärr ingen vinst heller idag men jag har ju vunnit hela 20:- i rad i två veckor.....WOW.....MEN en av mina tre trisslotter som jag får en gång i månaden gav mig 25:- så jag tog en ny lott, även den var det 25:- på!

Nu är det slutspelat för i veckan........och nästa gång svenskaspel.se används blir på lördag igen ;-)

Bye!


Blåsväder...

Usch vilket blåsväder det är idag! Känns som om man vill sitta inne men vi har ju radan varit ut på en promenad!

Igår var vi som sagt till stan eftersom Jonas var på intervju! Intervjun gick riktigt bra och kvinnan på Manpower skulle rekomendera företaget att träffa Jonas.....vi får bara hålla tummarna! Jonas själv ser fram emot att träffa företaget för att höra vad arbetsuppgifterna består utav....."man vill ju inte byta ner sig i arbetsuppgifter", säger den kariärskåte mannen, citatet hämtat direkt från Jonas! Ha, ha, ha!

Efter att Jonas varit på intervjun skulle jag hitta ett Drop-in ställe att klippa mig på! Gick till det nya stället på gallerian där det är billigt att klippa sig men de hade fullt och skulle bli ledig först 17:00. Gick vidare till Attityds drop-in där jag skulle få klippa mig efter ca. 20 min, ok tänkte jag det går väl ann. Satt mig ner och väntade och efter cirka 20 min var det min tur men HELL......vilken tid det tog att klippa mig! Måste ha varit helt ovan! Tilläggas bör att hon plattade mitt hår bak innan hon hade klippt mig på sidorna och luggen.........efter ca. en timme ringde min mobil och då förstod jag att nu var det kris, Jonas ringer aldrig annars! Jag svarade inte i telefonen men sedan ringde han efter ca. 10 min. igen och frågade vart jag var, i bakgrunden hörde jag en tokhungrig son grina *snyft*. Jag kunde ju inte säga att hon är så jävla seg på att klippa mig och att jag kommer om ca. 15 min.......höll god min och sa att jag är strax färdig! Efter ca. 15 min så var jag klar men då frågade hon om jag skulle klippa luggen mera.......vad tror ni att mitt svar blev???? NEJ!!!!!! Betalade fort som tusan och sprang till bilen till lille sonen som var SÅ hungrig........dit går jag aldrig igen!

Så här blev resultatet i alla fall!



Jonas och Victor sörjer för att de inte befann sig i Globen igår på AC/DC´s konsert. Här kommer istället en låt som de kan lyssna på:


Nää nu ska Victor få sig ett litet bad!

Adjö!

Fredag!

Äntligen fredag och idag är det ingen vanlig fredag för idag åker vi tidigare (ca. 11,30) för att åka till den stora staden Ö-vik, Jonas ska ju på intervju! Jag ska kika in på mitt jobb och se om det är några trevliga arbetskamrater kvar eller om de har behagat att gått hem en fredag som denna! Sedan ska jag försöka att klippa mig på något dropi-in ställe........mitt hår är en katastrof nu, det var alldeles för länge sedan jag klippte mig!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen medan Victor fortfarande sover så sött i sin säng!

Vi ses!

God kväll!

Ikväll har vi tagit vårt obligatoriska torsdagsfika. Det blev chokladmazariner samt en liten bit av en vaniljlängd (andra halvan åts ju upp igår). Vi har inte gjort så mycket mera än gått på en promenad. Det var -15 när vi gick, kände att det blev kallare när vi närmade oss lägenheten och när vi kom in visade termometern -18. Inte undra på att det var kallt!!!

Nu väntar snart pyjamasen för Victor och sängen!

Bjuder på en bild från träningen idag.



Två trötta sillar ikväll!



Och två trötta pälshögar!



Tjo och tjing!

Bäst idag!

Hörde på radion ett skitroligt klipp.......pojken är bara 8 år......lyssna och njut!

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1608427&BroadcastDate=&IsBlock=

Silver & torsdag!

Nu på morgonen har jag och Victor kikat på skidskyttet......det blev ett silver, riktigt spännande var det! Efter att silvret var klart tog vi på oss kläderna och gick ut på en promenad, kallt men härligt.

Det är för övrigt även torsdag idag vilket betyder att det är fredag i morgon :-) Imorgon åker vi tidigare eftersom Jonas ska vara på intervju klockan 15:00! 

En liten Discodänga.......men kolla in videon.....ser ut som en 80-tals video!




Nää nu väntar ett pass med Victor i babygymmet!

Vi hörs!

Varg

Ikväll så blev jag toksugen på fika så jag åkte in på ICA och köpte lite gofika (trots att det bara är onsdag....får skylla på att vi firar att Jonas ska på intervju), passade även på att hyra filmen Varg. Det var en rätt okej film som kan rekomenderas att ses!



För övrigt så har vi inte gjort så mycket annat.........nu väntar sängen!

God natt!

Äntligen och grattis Jonas!

Oj, oj, oj vilken överraskning Jonas kom hem med idag efter jobbet! Berättade att de hade ringt från Manpower ang. jobbet han sökt i stan. Hade först haft en telefonintervju och nu på fredag ska han på en intervju......sedan blir det gallring av personer som företaget ska träffa! Hur som helst är det ett steg i rätt riktning! Roligt!!

Nää nu ska jag masa mig ut i -26 med de fyrbenta pälshögarna :-) Kan lova att dte inte blir en allt för lång promenad......tur att Ronja är med ;-)

På återseénde!

Mr Bigfoot

Lyssnade på programmet P3 Christer igår och då skulle lyssnarna ringa in och berätta deras smeknamn! En kille ringde in och berättade att han kallades för Mr Bigfoot just för att han hade strl 53.....här nedan kommer en bild på han fot och flickvännens fot (strl 39) OBS! VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!


Bilden är hämtad på: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?ProgramId=3130&Artikel=2007415

Jag säger bara.........tur att lunchen är överstökad! *Mums*

Ingen medalj och fortfarande kallt!

Har nyligen kikat på VM i skidskyttet......ingen medalj för Sverige men ack så nära Anna-Carin var men nära skjuter ingen hare!

Vädret är fortfarande tråkigt.....-18 och ingen sol, allt på tok för kallt att gå ut idag med lille Victor.......nåja jag vet att jag är lite bekväm oxå!

Har även gjort mig ett fynd ?!?! idag. Nu när jag följde hundarna ut för att pinka så satt dagens VK på portdörren.......ser hur det står Marina Lindholm på den så jag tar in den och sitter och kikar i den nu.........lite fräckt men har man inte sett sin tidning innan 12:00 tillfaller den någon annan......djungelns lag!

Igår kikade vi först på MoDo-Hv71 sedan på mästarnas mästare. Prefekt att se live streaming på datorn istället för att köpa matchen via datorn. Angående Mästarnas mästare kan jag inte annat än säga att det var synd att Susanne åkte ut. Vilken kämpe hon har varit!

Nää nu ska jag roa Victor!

Se Ya!

Promenaden!

Efter att jag ätit lunch så tog jag en promenad i det fina vädret. Termometern visade -8 i solen så jag tänkte att SÅ kallt kan det inte vara i skuggan! När vi väl kommit ut förstod jag på Ronja att det var skitkallt.......hann inte gå långt innan hon skulle vända om och gå tillbaka......måste absolut vara en av de frusnaste hundarna som skapats på denna jord! Inte konstigt att hon ligger under täcket varje natt! Ringde till Jonas och han sa att det var -18 i skuggan och det kändes men tjurig som jag är så fortsatte vi vår promenadslinga.....eller jag och Zita gick frammåt i samma riktning som barnvagnen medans Ronja gick mer eller mindre bakåt! Hoppades bara att man inte skulle träffa allt för många på promenaden som skulle se hur frusen jakthund man har :-)

Efter att vi ätit middag ska vi på Granngården och köpa lite mera hundmat!

Jonas visade mig att den bärbara datorn är så modern så man behöver ingen kabel med sig :-) så här kommer några bilder på vår otroligt söta son Victor!

Tar sig en tupplur!

Tar sig en tupplur!



Redo för en promenad i kylan!



Ligger redo för att bäddas om i vagnen.....nästan så att man skulle vilja åka själv istället för att gå!

Adjöss!


Kallt!

I morse var det -33......ja tilläggas bör ju att vi är ju faktiskt i kalla Lappland....Lycksele! Solen lyser idag och det kommer att bli en toppendag, måste ut en sväng med sonen och vovvarna! För övrigt så har dagen inga speciella planer förutom en promenad och röja undan i köket med lite disk!

Ikväll stundar det roliga programmet Mästarnas mästare......tro vem som åker ut ikväll???

Nää nu ska man käka lite lunch medans Victor sover sedan blir det ut i solen!

På återseénde!

Kväll!

Kvällen börjar lida mot sitt slut......Jonas ligger helt däckad i sängen........säger att han känner sig risig, förkylning eller magsjuka?!? Jag är LIVRÄDD för magsjuka! Bara jag hör talas om det mår jag illa! Usch, vi får hoppas att det bara är tröttheten som gör sig påmind!

Hoppas på mildare väder......-27 nu....tycker synd om Jonas som måste gå till jobbet eftersom han inte har någon motorvärmarstolpe på jobbet.......burr!

Lille Victor har somnat i min famn så nu ska jag lägga honom i hans spjälsäng!

God natt!

Premiär!

Ha, ha, ha tro det eller ej Jonas, nu har jag skaffat en alldeles egen blogg. Har tidigare trott att det bara var en liten modefluga men ack så fel jag hade. Var och varannan människa har ju en blogg och då kan ju inte jag vara sämre :-)

Tanken med dessa bloggar är väl att skriva vad man pysslar. Idag måndag började dagen med att väckarklockan ringde 04:30.......Jonas steg upp medans jag och Victor låg kvar i sängen som trötta sillar! Efter en stund steg även vi upp........Victor var nog tröttare än mamma. Efter att vi ätit frukost så bar det iväg till Lycksele som alla andra måndagmornar! Hoppas att Jonas hittar ett jobb på hemmaplan snart!! När vi kom fram så bar Jonas in gejerna och åkte till jobbet. Jag och Victor tog den obligatoriska förmiddagssovningen eftersom vi var uppe så tidigt! Efter att vi hade sovit klart gick vi ut på en promenad, riktigt skönt i solen men kallt som tusan i skuggan!

Tänkte bjuda på ett kort på vår gulliga son men det verkar som om vi glömt kabeln till kameran hemma........:-(

På återseénde!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0