Ny vecka igen!

Oj vad tiden går fort! Ny vecka igen och jag hörde på radion i morse att det är bara tre månader kvar tills semestrarna börjar! Ja, själv har man ju semester ett bra tag till! 

Igår var det en rätt så skön dag i Gideå! Solen kikade fram ett tag i alla fall på eftermiddagen! Tog en liten skotertur, var dock rädd att köra fast för det är så himla mjukt utanför spåret!  Sedan var hela familjen ute på gården och slappade bara! Vi försökte även få bort doften av en jävla katt som har pissat ett antal gånger på ytterdörren!  Hällde ättikssprit på dörren......luktade inte gott men betydligt godare än kattpiss! Hoppas att han håller sig borta nu annars får Zita skrämma iväg han!

I morgon bär det av till Gidedå igen, ska till tant doktorn. Åker svängen förbi Åsele och plockar upp snälla mamma som ska roa lille Victor när jag ska träffa läkaren! Tack mamma!  Sedan stannar vi nog i Gideå en eller två dagar och latar oss!

Idag är det en riktigt skön dag. Termometern visar +13 i solen och det droppar för fullt från taken! Tänk vad härligt, våren är äntligen här!!!!

  






Kommentarer
Postat av: Anna

Vad härligt det låter med vår!

Nu har jag laddat upp lite bilder på huset så du ser hur det ser ut!

2009-03-17 @ 07:12:40
Postat av: Anna

Jo du har alldeles rätt. Det är en kelpie!

2009-03-18 @ 10:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0