Grattis mamma!

Grattis världens bästa mamma på din stora dag! Vi kommer i eftermiddag och äter middag samt tårta......trevligt!!

  

Dagens     går till en sköterska på sjukhuset i Ö-vik! Borde lära sig att inte prata om deras hemska besparingar som eventuellt kommer att ske i framtiden. Lär dig att skilja på eventuella besparingar (och prata inte om dem med patienterna) och hur det fungerar nu!

För övrigt så blir det som sagt besök hos mamma idag! Roligt! Sedan när vi kommer tillbaka till den stora staden L-sele är det bara at krypa till sängs och invänta veckoklyvningen!

Bjuder på några icke rumsrena historier som jag fått av min mor:

Farfar och barnbarnet  står och kissar och barnbarnet säger:
- Så liten och skrumpen snopp du har farfar!
- Ja, du.....den blir så här liten när musen gnagt på den i 50 år!                   



Lappgubben till sin kompis:
- Vet du om att i södra Sverige tvättar sig kvinnorna i underlivet!
- Vad f-n säger du! Då försvinner ju viltsmaken! 

 
 

Idag rakar alla svarta kvinnor i USA sig mellan benen för att visa sin uppskattning för Barack Obama med budskapet " Read my lips, No more Bush!"

 
 

Slutligen.....

Det hände sig innan bilens tillkomst att Erik och Gustaf åkte in till storstaden med häst och kärra för att uträtta en del ärenden. När dessa var gjorda kom de överens om att försöka få tag i kvinnfolk eftersom det var väldigt länge sedan någon av de fått komma till skott. "Blindgreta" var allmänt känd för att ta emot gubbar mot betalning, så dit åkte dem. Efter att de båda hade fått sitt och de gjorde sig redo för hemfärd så slogs de av tanken att den stackars hästkraken inte heller hade fått nåt på länge. De kom överens om att skicka in även honom till Blindgreta. Sagt och gjort, den gamle hästkraken travade upp för trappen och försvann in genom dörren. Det blev ett fasligt liv där inne och det pågick en stund innan det blev tyst och lugnt igen. Ut på trappen kommer Blindgreta och säger:

- Erik får betala 50 riksdaler, Gustaf likaså men han med mockavästen får det hela gratis!

                                                                                                             


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0