Kurs!

Förra helgen så var jag och Jonas på en gärdsgårdskurs.....ja tro det eller ej OCH vi var INTE yngst! Måste erkänna att det var riktigt roligt! Så nästa sommar när ni åker förbi huset så står det en prydlig gärdsgård vid vägen. Kul att lära sig någonting sådant så att kunskapen bevaras och förs vidare till fler generationer!

För övrigt så flyger veckorna iväg! På lördag åker vi till Umeå för att hälsa på syrran på sjukhuset. Går även en sväng på stan för att se om vi hittar någonting intressant!

Nästa torsdag så ska Victor vara borta för första gånger över natten! Vi ska åka till Stockholm och kika på AC/DC! Faster Louise ska komma hit och vara barnvakt! Hon "övade" när vi var på kursen och det hade gått bra! Tror även att detta kommer att gå superbra men som mamma är man alltid lite ängslig!

På tal om ängslig så har vi nu skickat iväg ansökan om förskoleplats. Victor ska börja 2/8.......hur ska detta gå?????? Kommer att bli jobbigt med inskolningen......säkert bara för mamma. Victor gillar kompisar så det går säkert bra!

Nä nu ska jag svula i mig lite mariekex med smör........

/Bye!

Grunden till en gärdsgård



"Banden" som ligger och kokas



De ska sedan delas och knytas




Så här blev resultatet





Snyggt va! Så här ser en riktgt trebandshage ut ;-)

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Anna

Riktigt snyggt! Vad duktiga ni ar!!

2010-05-31 @ 02:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0