Semester!

Nu har äntligen semestern börjat, det betyder även att Jonas har börjat att jobba på sitt nya jobb i Nordmaling! Ni kan inte förstår vilken underbar känsla att Jonas kommer hem varje dag efter jobbet! Har nog inte riktigt fattat än att det är slut på veckopendlandet!!!!!! Nu kan vi äntligen rensa ur rummet som vi ställt alla saker som han eventuellt skulle ha när han började jobba igen i Lycksele.

Solen har äntligen börjat visa sig igen men man kan inte direkt påstå att det är någon värme ute, vindarna är fortfarande kalla! Det är bara att hoppas på att värmen håller i sig och att midsommar blir fin! På midsommar så åker vi till stugan. I år är det mamma, Kenneth jag och Jonas som håller ställningarna med några lekar/utmaningar! Det brukar vara riktigt trevligt.

För övrigt så förgyller jag och Victor dagarna med promenader, mys och bus! Har just upptäckt att man hinner inte direkt med hemmet när man är hemma. Men vem bryr sig om det är lite damm i hörnet! Det är väl då det sägs att det syns att man har andra saker att göra än att städa :-)

Nää nu ska jag se om Victor somnat! Ha en trevlig midsommar!!


Kommentarer
Postat av: mamma

Det blev en helt underbar midsommar,med lite slattar här o där.

2010-06-28 @ 22:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0