Vilken uppfinning med spotify!

Förra veckan fick vi en inbjudan till spotify och jag säger bara en sak......jädrans så bra det är! Du kan söka på vilken låt eller artist som helst och vipps så kan du spela hela albumet! Helt suveränt!

För övrigt så har vi inte gjort så mycket i helgen. Fredagkvällen bestod utav att vi styckade kött......roligt va? Men nu är det gjort! För övrigt så är även älgjakten över för i år! Alla tre vuxna är skjutna så nu kanske man får se Jonas lite oftare på helgerna......ja även om han jagar med Ronja så är det betydligt enklare att följa med eftersom man inte behöver vara tyst som en mus!

Sedan har vi fortsatt att dona lite hemma.....finns en del att göra på 200kvm! Busade riktigt mycket med Victor på lördagkvällen, kröp i alla rum och jagade honom! Vi hade även en intern tävling om vem som kunde glida längst på golvet! Den äldre personen i hushållet (säger inte vem) fick visst ett brännmärke på armbågen.....så visst gick det hårt till ;-)

Vi klippte även Victor med hårklipparen igår (trots att någon har sagt att det skulle aldrig få inträffa, hi, hi)! Gick riktigt bra....han har ju så roligt hår! Det är som dun så det var inte det lättaste att köra med apparaten...håret ville liksom vika sig. Bilder på hur han såg ut före och hur det blev sedan kommer senare!

Victor och Jonas tog även tillfället i akt att kika på lite fotboll på lördagkväll!


Vet inte vem som är mest intresserad?


Igår så tog Jonas ut gammtraktorn så att Victor skulle få åka......och visst gillade han det!









Nää dags att svabba av sig inann man ska visa sig bland folk!

Bye!


Kommentarer
Postat av: Anna

Visst är det bra med spotify! Tyvärr funkar det inte i australien än...

Ser annars ur som ni har hunnit med mycket trevligt i helgen!! Ta hand om er!

2009-09-15 @ 15:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0