Måste investera....

.....i en BH idag! Hur kan man vara så klantig att man glömmer att packa ner det! Å andra sidan har jag glömt att packa ner trosor oxå så jag har blivit tvungen att köpa det oxå! Lindex öppnar på fredag här i stan, synd att de inte öppnade idag! Känns spontant som om de har mera underkläder och bättre priser på Lindex än på Åhlens!

Har för övrigt en urtrött kille i knäet, det blev knas med sovtiderna igår och i morse åkte vi 05:55! Igår var vi för övrigt ute och letade hundj...... som Jonas sa, eller Ronja som hon heter idag! Vi har varit lite oroliga att hundarna ska ha noskvalster igen så Jonas sa till Ronja på söndagmorgon att nu var det hennes sista chans att visa vad hon kunde! Sagt och gjort, hon drev en hare och Jonas försökte att fånga fast henne klockan 09:15, 15:50 var hon fast! Jonas kom hem till mig och Victor vid lunchtid och käkade sedan åkte vi alla tillbaka för att ta fast henne.

Ha, ha....som vi sprang i skogen och såg på pejlen att hon var nära men det behagade inte att komma för damen! Vi trodde att hon skulle bli glad och komma på en gång när hon såg Zita men icket! Det hela slutade med att jag och Victor åkte hem och Jonas gick in i skogen och fångade fast henne! Hon var skittrött igår, när Jonas skulle följa dem ut för att pinka för kvällen bar han henne ut till hallen och hon somnad i hans famn! Det såg lite roligt ut!
Ha, ha....det bor så lustiga människor runt om oss här i kvarteret! Det går inte med ord att beskriva vilka kufar det är! Hur många har mössa på sig när det är 18 grader varmt?????? Snygg med en verktygslåda av trä (hoppas inte verktygen är av trä då går det nog lite dåligt för mammagrisen att byta däck)?????? Normalt att cykla med solglasögon när det är mörkt ute????

Ja.....det finns hur mycket till som helst att skriva om dessa lustiga människor men det hinner vi inte nu!

Nää nu blir det fruktstund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0