+2,6 och snö!

Det var så himla fint väder i morse, men för en stund sedan blev det bara 2 grader och snö!!!! VILL INTE HA SNÖ NU! För övrigt så är det faktiskt bara 12 veckor kvar tills jul!

I lördags var vi en sväng till stan och inhandlade lite kläder till Victor! Det var rätt så mycket folk på stan och det var väl för att det var löningshelg........ja alla förutom Nordeas kunder! Vi hittade även en leksak till honom som han gillar skarpt, roligt!

Igår åkte hela familjen + hundarna ut till skogen, ja det är ju inget ovanligt att Jonas är ute varje helg med Ronja men nu följde även Victor och jag med direkt på morgonen! Det var så roligt att se Jonas på morgonen. Han var som ett litet barn på julafton, kikade in i sovrummet flera gånger för stt se om inte Victor skulle vakna snart! Roligt att han vill att hela familjen ska följa med!

När dagen var över hade vi plockat gula kantareller och 2kg trattkantareller! Vi hann även med en sväng till Åktjärna och grillade lite korv! Där passade även Victor på att sova en stund!



Här är självaste jägaren som pejlar efter sin söta stövare som ibland är värdelös.......eller hur var det där?????



Mor och son tar sig en vilopaus och leker med kottar!

På kvällen hade vi fullt upp med att fixa svampen, ordna middag samt skörda äpplen som vi hämtade hos Jonas mamma och pappa!

Det var den helgen. Helgens tankar har även gått till syrran som blev tvungen att åka till Umeå igen och operera sig igen! Du är stark!

Nää nu har det slutat att snöa så nu finns det ingen återvändo, ut och röra på fläsket!

//Bye!


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad härliga bilder från skogen! Så mysigt Victor ser ut att ha det i jackan!! Underbart!



Ha det bra!

2009-09-28 @ 17:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0