Sopor och jag!

Vet inte hur jag lyckas men nu är en av Victors skedar borta! Den finns verkligen inte någon stans, jag börjar nästan tro att den hamnat samma möte till ödes som sumphållaren till perkullatorn gjorde.......i soporna! Dock ej medvetet. Jonas påstod att det var omöjligt att kasta sumphållaren och det skulle absolut inte finnas att köpa som en reservdel men tji fick han, Elkedjan e grejer de!



För övrigt så rensade jag skohyllan på gamla skor i helgen och upptäckte en hel del gamla skor som bara blivit sparade och sparade till ingen nytta. Jag råkade nämna till spararen (Jonas) att jag skulle kasta hans skor som han hade när han tog studenten...vilket är 10 år sedan. Det skulle jag inte ha gjort för de var ju bra att ha OCH sedan var det minsann inget fel på dem heller! Ha, ha....tillslut hamnade de i soptunnan! Vi hade även diskussioner om ett par andra skor men de var bra att ha när han kratta......då skulle jag få lov att slänga ett par trasiga stövlar men det fick jag inte sedan heller eftersom han skulle ha dem när han krattade! Ha, ha....för er om undrar hur det ser ut med två par skor på sig samtidigt kan komma förbi i helgen för då måste vi börja att kratta!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja tänk vad kennet och jonas är lika.Allting är bra o ha

2009-10-06 @ 19:22:14
Postat av: Marina

Ja mamma....tror faktiskt att du och jag är ganska lika när det gäller att kasta oxå...hi, hi! Alla skor han skulle ha är tack och lov inte kvar på skohyllan!

2009-10-07 @ 15:40:00
Postat av: Anna

Nog kan det vara bra att ha skor alltid, men man behöver ju inte spara på allt! Då finns det ju inte plats för annat som kan vara bättre att ha!



Se nu till att propsa Jonas att ha båda par skorna på nu i helgen när han krattar.. jag vill gärna se hur det ser ut!



Trevlig helg på er!

2009-10-08 @ 14:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0