Oj, vart har tiden tagit vägen??

Shitt vad tiden har gått fort! I helgen var vi som jag tidigare berättat i Åre. Det var himla trevligt att bara umgås och käka gott! I söndags var Victor 11 månader! Fattar inte vart tiden tagit vägen! Snart blir det ettårskalas!

Har blivt en del bilkörning den här veckan! Först Åre på helgen, sedan hem till Åsele. Där hämtade Jonas mig för vidare färd till Lycksele. På måndag åkte jag hem till Gideå eftersom vi skulle ha träff i mammagruppen på tisdag. I morgon tosrdag är det vägning för Victor och sedan på kvällen åker vi och hämtar Jonas i Husum. Jonas har tagit ledigt på fredag så då blir det till att shoppa i stan!

Jonas fick för övrigt se när Victor tog sitt förts steg i söndags och ikväll tog han två steg. Oj. vad stolt man blir när de små liven gör framsteg!

Annars rullar livet på här som vanligt! Victor har fullt upp med att blöta ner sig i hundarnas vattenskål när den står nere. Har även kommit på att dra ut strömkabeln till datorn eller öppna facket för brännaren........vet inte om datorn tycker att det är lika kul att få 100 knapptryckningar samtidigt......svarar ibland med att låsa sig totalt!

Nää nu ska vi läsa en djurbok!

//Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0