Skitväder!

Vilket skitväder!!! Victor och jag har varit ute trots allt idag ändå, blir tokig av att bara sitta inne!

I helgen så har vi gjort en del. Jonas var ute på jakt efter Ronja på lördag.......Jonas ville jaga en halv dag och Ronja tog sig en heldag! 19:00 behagade det att komma till husse!

Sedan så bakade jag och Victor bullar och en sockerkaka.....det gäller att bunkra upp när det blir kalas. För övrigt så drog vi spik från gammalt reglingsvirke och spånskivor. Vi har även hunnit lasta alla spånskivor på släpvagnen så vi kan dra ner det till måtippen.

Vi har nästan rivit klart allt och städat upp det värsta. Vi skulle rita på golvet för att se hur det skulle bli men när jag ritar så stämmer det inte.....hmm...Jonas hade räknat fel!! Vi får helt enkelt ta 60 cm bänkskåp vid väggen mot fönstret, även fast vi hade tänkt att ta 80 cm.

Vi har även lite funderingar om hur vi ska ha kranen. Antingen närmast spisen eller så har vi en bänk emellan. Jonas tycks ha hört att man inte ska ha kranen närmast spisen. Fördelen med att ha kranen närmast spisen är att det blir lite mera bänkyta.

Kan tyvärr inte visa hur vi har ritat eftersom teknikmosntret förstår inte hur hon ska lägga upp bilder från Ikea homeplanner! Men så här har vår helg sett ut och jag visar även slutresultatet!









Avslutar med några bilder på Victor!




Victor gillar verkligen att krypa omring med Jonas jakthatt! 

//Vinke vink


Kommentarer
Postat av: mamma

Jestaligen va mycke ni har gjort,Finns det ingenstans att sova om ni får besök?

2009-11-19 @ 22:12:13
Postat av: Anonym

Självklart finns det alltid någonstans att sova vid besök! Vi har tre andra rum du kan få sova i!

2009-11-20 @ 09:43:48
Postat av: verona

ojojoj va ni jobbar på!!

2009-11-25 @ 09:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0