Salt, livets krydda???

Ja nu är det bara 18 nätter till som jag och Victor sover i denna lägenhet, fattar inte att tiden har gått så fort! Det blir lite annorlunda när man bor i en resväska! Du kommer hem på fredagkväll men det är ingen idé att packa upp ur väskan eftersom du ska packa om allt igen på söndagkväll! Sedan har vi haft lite olika traditioner här som tex. torsdagsfika. Det betyder helt enkelt att man firar att fredagen står på lut och att vi ska åka hem. Sedan har vi endast haft kryddorna salt och curry här (ha, ha....skämms nästan att skriva det, vi har ju kunnat handla fler kryddor) men måste säga det att jag blir förvånad vad god maten kan bli med bara salt ;-) Ett tips till alla fattiga studenter!

Victor gör verkligen stora framsteg nu! Kikar han i en bok och ser att den är uppochner så vänder han på den själv. Har även lärt sig att klättra upp i sängen och vända sig och hasa sig ner när han ska ner......men idag gick det lite väl snabbt och han ramlade och slog i huvudet stackarn! Mamma blev skiträdd men med lite Hopla så ordnar sig det mesta. Är fortfarande lite feg och vill helst inte släppa taget för att gå själv, går och håller i en hand från oss men inget mera, men det kommer väl det också!

För övrigt så planerar vi vad vi ska köpa till Victor när han fyller år! Det är även snart dax att inhandla julklappar så det gäller att tänka på vad han ska få då också!

Bye!

Kommentarer
Postat av: mamma

Blås en extra gång ifrån mormor, och ge en stor kram

2009-11-11 @ 17:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0