Dagarna som gått....

I tordsags (sista april) åkte jag in till Åsele för att hämta Jonas som kom med bussen, vi handlade och åkte sedan tillbaka till Långvattnet! På eftermiddagen kom även brodern Stefan med familj, trevligt! Klockan 21:00 tände vi brasan. Vi var lite orolig ett tag eftersom det enda som låg på brasan var gamla tidningar och böcker som jag hämtat i stugan men tillslut så fick vi ihop en ganska stor brasa. Vi åkte och hämtade lite ris efter Nytjärnsvägen samt så hade Stefan rensat sitt garage på skrot! Vi var väl vid brasan till ca. 00:00, gick sedan hem till stugan och sov.

På fredagen åkte vi till Oskar som fyllde år. Camilla hade bakat åtta olika tårtot som vi smaskade och åt av. På kvällen blev vi bjudna på mat av mamma och Kenneth, vi och Stefans familj fick grillat. Ulf kom även förbi och vi var alla ute surrade en stund över en mysig eld.

Emil och Kajsa fick träffa kusin Victor i två dagar. Emil sa:

- Asså Victor är så jävla söt!
Gulligt va!


Här verkar det dock som om Emil tycker att Victor är lite högljudd!

Lördagen kom Peters familj förbi, vi bjöd på middag! Ordnade burritos vilket alla gillade! Innan maten gick vi upp på solbacka och spelade kubb! Damerna mot herrarna......ja jag behöver inte ens nämna vilka som vann helt överlägset! Inför andra omgången tog karlarna fram eltejpen för att tejpa fast kubben! Vi hann dock inte spela färdigt den matchen eftersom regnet och årets första åska drog in!

När alla Peters familj åkte hem så gick jag och Jonas till stugan och gjorde upp en eld samt grillade lite korv.



Zita satt mest framför stugan och vaktade eftersom hon är så mörkrädd!



Victor låg i vagnen och sov så gott!



Sedan var sista dagen på helgen kommen.......söndagen! Jag storstädade stugan sedan packade vi ihop sakerna och begav oss till Lycksele. Victor var så trött i bilen, somnade med bitringen i händerna! Långvattenluften gör en trött! 



När vi sedan kom fram visade det sig att internet inte fungerade! Vad gör man utan internet när vi inte har tv här......jo spelar snood. Nu idag vid lunchtid så fungerade det igen, tack och lov!

Lovade tidigare i veckan att visa bilder på Vicor när han hade peruken på sig och här kommer de!





Visst är han söt!

Tack för mig!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Victor är ju verkligen jättesöt!

2009-05-04 @ 21:55:15
URL: http://svenssonlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0