Snickring, märtnen och regn!

Ja nu var det ett tag sedan man skrev här! Vi har hunnit ha namngivelsefest för Victor. Han fick jättefina saker.......kalaset blev lyckat, alla blev förhoppningsvis mätta och belåtna eftersom det blev massor av tårta och mat kvar!

På söndagen, efter kalaset, var det hemvändardag för Norrgissjöbyn. Det var fika, försäljning av olika saker samt ett bygdespel på hembygdsgården!

På eftermiddagen åkte vi upp till stugan med en fullastad släpvagn med virke! Jonas och Kenneth snickrade dagarna lång......som vanligt när vi ska vara där och jobba så regnar det mest! Klart blev det i alla fall.

Vi hade även ansvar för fikaförsäljning på fiskepremiären på onsdagen! 20 sålda fiskekort och byaföreningen gjorde en förtjänst på ca. 700:- på fikaförsäljningen!





Hem till frysen följde det med två regnbågar!

Under veckan  var det även ett väldigt otrevligt åskoväder........blått sken blev det från eluttagen så det var bara att sitta still!

På fredagen åkte vi in till Åsele för att vara där under marknaden! på fredagkväll kom Oskar förbi och ville ha någon som skulle följa honom in på Larz Kristerz......jag och mamma offrade oss. Jag måste säga att det var inget bra uppträdande....de måste öva lite till på mellansnacken........Ja men Oskar tyckte att dte var bra i alla fall och det var ju huvudsaken!

Resterande helg bestod av vandring på gata upp och gata ner ett antal gånger.....vi köpte oss lite ost i alla fall. Jonas köpte sig ett UL spö. Vovvarna fick även sig några grisöron!

Igår bakade vi kladdkaka......Victor och Jonas fick slicka visparna! Gött!






Här provar Victor sin kånkenväska.....visar även upp sin snygga body!



Ute och går med sin gåvagn!

För övrigt så har äntligen en av Victors lilla tänder kikat fram, han har nog haft lite ont för han har varit lite ledsen på nätterna! Det är med andra ord full fart här hemma, han drar sig upp överallt! Så roligt att se alla framsteg!

Nää nu ska jag vila ner pannkakorna!

Adjöken!
 

Kommentarer
Postat av: mamma

lilleman är så duktig

2009-07-25 @ 19:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0