Äntligen!

Tillslut så vill snön komma. Hoppas bara att den är här för att stanna nu då!

Det har gått några dagar sedan jag skrev här! Antar att det har varit ont om tid och fullt upp! Victor har i alla fall somnat i sin säng två kvällar i rad! Han har annars ätit välling i vår säng och somnat där, sedan har vi lyft över honom till hans säng! Måste säga att det har gått över förväntan.......duktig kille! I morse tog han dessutom sovmorgon till 07:30 utan att käka välling någonting fram mot småtimmarna!

Han har inte kommit på att använda sig av sina fötter ännu! Var riktigt modig ett tag men han måste ha ramlat och gjort sig illa för han böev jättefeg ett tag men igår tog han 18 steg. Man ser verkligen på honom att han tycker att det är skitkul när han vågar.

Idag provade vi Victors pulka för första gången. Han fick den när han fyllde år men snöbristen har gjort att vi inte kunnat använda den men idag så fick mamma agera häst.........det var jäkligt jobbigt!



Tillsut så avslutade vi med att busa med Zita.






Tomten verkar tycka att jag och Jonas har varit snälla i år! Det ska tydligen komma ett platt jättepaket med budbil hit........han som önskade paketet pratade om att det är OS i februari och han är pappaledig då.....skulle tydligen vara kul med detta paket då :-)

//Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Anna

Vilka härliga bilder!! Jätte fina!

Vad spännande med paket!! Hoppas allt är bra annars!

2009-12-16 @ 08:57:40
Postat av: mamma

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad fina kort på lilleman o gammlingen

2009-12-18 @ 16:44:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0