1800 mil och sista veckan

Nu är jag och Victor inne på sista veckan här i Lycksele! Känns skönt att få veta att vi kommer att vara hemma tillsammans allihopa i sju månader i alla fall! Hoppas att Jonas hittar något jobb hemma så vi få fortsätta att vara hemma!

Har räknat ut lite snabbt att Victor har i alla fall åkt ca. 1800 mil i år och det är bara mellan Lycksele och Gideå, alla andra turer och svängar vi har gjort är inte inräknade. Det går kort att sammanfatta att han bör vara en van bilåkare.

Jonas åker upp själv nästa vecka så då får Victor och jag vara hemma! Denna vecka har vi tagit med släpvagnen för att vi ska ta hem en del saker. Jonas kom med en bra ?!?! idé om att vi skulle ta hem alla saker utom bord och stolar denna vecka så skulle han sova på golvet sista veckan och då slipper han ta upp släpvagnen sista veckan. Det betyder att vi måste även sova på golvet natten mot fredag för att vi ska packa ihop sakerna på torsdagkväll.....ja, vi får väl se vad han säger efter den natten!! (Victor har självklart kvar sin säng)

Bjuder på en bild på en koncentrerad herre som lägger lite pussel!



//Bye

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy vilken blåtira du fick på foten,var det verkligen VÄLLING burken? inte öl burken hi hi

2009-12-10 @ 22:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0