Varmt & goda stortår!

Huga vad varmt det är i lägenheten! Solen ligger på nästan hela dagen och i köket är det nu +39,5..........trots att fönstret är öppet! Känns som om man är utomlands eftersom vi går på sand inne på grund av att det följer med så mycket grus från de fyrbenta pälshögarna.  

Det börjar nu bli riktigt svårt att byta blöja på Victor. Han lyfter upp sina ben hela tiden och suger på sina stortår eller slickar på fotsulan........gör om det om ni kan! Tänk om man hade varit så vig! Har försökt att ta en bild men så fort han ser kameran släpper han taget och vill greppa kameran istället!
  

Igår beställde vi en vindtät fleceoverall från P.O.P till Victor, det blir nog bra! Den kommer med leverans till helgen! Jag tycker att det är så svårt att veta vilka kläder man ska ha på honom nu så att det inte blir för varmt eller för kallt!

Igår köpte vi morotspuré som vi gav Victor och han tyckte att det var riktigt gott......betydligt godare än gröten! Idag ska han få lite mera.....få se om han tycker att det är lika gott idag!

Nää nu ska jag kika runt på lite tårtrecept. Jonas fyller ju år på lördag så då blir det kalas för hela slanten!

För övrigt verkar storken ha varit framme på flera ställen! Det gillar vi!

  

Tack för idag!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0