Hosta & fredag!

Idag är det äntligen  härligt! Synd bara att helgerna går så himla snabbt! Idag snöar det ute.......jävla tråkväder! För övrigt så har jag försökt att hjälpa mamma med att få igång sin webkamera på sin bärbara dator! Efter många om och men så började hon fundera om hon hade någon kamera!   Hon har för övrigt köpt en bärbar och ett trådlöst nätverk. Nu får hon se upp så att grannen inte gör intrång på nätet!  Måste nog vara den första bärbara datorn som finns i L-vattnet! Snacka om att man har en modern mamma!

Victor har nu kommit på att han kan framkalla hosta.......det låter så otroligt gulligt när han försöker sig på att hosta! Vår lilla gullunge!  

Nää nu ska jag packa ihop lite här medan han sover, sedan kommer Jonas omkring 15:00 för att hämta oss och vidare avfärd mot Gideå!

Ha en trevlig helg!





Kommentarer
Postat av: Anna

Du har nog rätt! det är nog den första bärbara datorn i Långvattnet! Som du sa, Britt Inger är super modern! Jo jag köpte kläder till Aaron. Det blev shorts, en skjorta och en t-shirt. Och de passade!

Glad Påsk på er!

2009-04-04 @ 05:27:33
Postat av: mamma

ja lilla viktor börjar att bli en stor kille,men lik sin far ändå,lika snäll o mysig.vi får väl se senare vilket humör han har gener efter, hi hi

2009-04-04 @ 12:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0