Dagen som gått.....

Dagen började med att väckarklockan ringde 05:40.......men vi var alla så trötta så vi snoozade och steg upp 06:30. Victor var tröttas av alla och vaknade efter många om och men 07:10. Efter att frukosten var överstökad bar det iväg till Gideå för jag, Victor och vovvarna. Klockan 13:00 stundade den efterlängtade babymassagen och vägningen i Husum.

Victor väger nu 7590g och är 69,5 cm lång! Han kommer att bli en lång och reslig karl! Han är redan fem månader den 25:e.......vart har tiden tagit vägen????? Victor har börjat att vakna ca. 02:00 ibland för att äta lite så barnsköterskan tyckte att vi skulle börja ge honom en stor portion gröt nu, ev. både till middag och kvällsmål. Nu när vi kom hem ordnade jag en stor grötportion till honom, vilket han gillade. Undra om han har fått ärva sin matlust av mamma eller pappa? 
  Han kunde knappt hejda sig mellan tuggorna!

Färden fortsatte sedan till stan för att svänga upp på jobbet och sedan göra lite ärenden på stan! Victor charmade som vanligt tanterna på jobbet. Sandra och Verona följde med ut en sväng på stan, vaktade Victor under tiden jag var på Microshop. Han somnade så sött i vagnen när Verona vaggade honom! Bra jobbat!

  

Efter att vi varit på stan åkte vi på coop och handlade samt avslutade stadsturen med ett besök på barnens hus. Victor har fått en stol som man kan fästa på bordet av mormor!

Nää nu blir det till att kika lite på tv sedan sova!

Adjöss!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0