Åter till vardagen!

Ja nu är den grå vardagen åter igen! Victor har varit så otroligt snäll i Åre, även bilåkningen gick superbra! Det är ju trots allt 40 mil enkelväg som vi skulle färdas!

Här kommer en liten uppdatering om vad vi har pysslat med.

Vi kom fram på torsdagkväll, gjorde inget speciellt utan packade in sakerna och kikade lite på tv:n. Långfredagen så åkte jag, Jonas, Victor och hundarna till Ullådalen. Vi satte oss efter skidspåret och fikade.......måste dock erkänna att vi hade lite problem att ta oss dit eftersom det var så mjukt vid sidan av vägen men tillslut så! Hundarna tyckte dock inte att det var lika roligt att vara där......Ronja roade sig med att gräva en bivack!





Efter att vi hade fikat klart åkte vi ner till byn och kikade en sväng. Fick mig ett par jenas och ett pannband av karln.....snäll som han är!

Lördagens väder var dock bättre. Strålande sol och +12 i skuggan! Vi tog oss en promenad på morgonen och sammanstrålade sedan med de övriga, vid Fröå gruva, som hade åkt skidor dit. Vi fikade och var ute en stund.



Victor med farfar



Far och son



Hundarna tyckte inte att det var lika roligt att sitta fast i ett träd!



På kvällarna var Ronja lite kärlekskrank och det blev därför lite trångt i sängen för husse!



På söndagen gick vi en promenad upp till Copperhill Ett nybyggt hotell som ligger i anslutning till där Jonas föräldrar har stugan.

Tycker själv att hotellet nere på byn, Holiday Club, är 100 ggr snyggare.

       

Utsikten mot Åreskutan från hotellet!



Efter att vi hade ätit lunch åkte vi sedan hem! Skönt att vara hemma en dag och bara ta det lugnt. Victors öga har runnit en del och varat........vi har nu tvättat flera gånger per dag och nu ser det faktiskt lite bättre ut! Skönt!

Imorse åkte vi som vanligt upp till L-sele igen.........tur att veckan är lite kortare!

Idag har Victor provat att äta gröt igen.......tyckte inte om det så nu får vi se om vi hittar någonting annat som vi kan köpa istället för havregrynsgröt. Tiden går så fort och helt plötsligt är han sex månader och ammar han fortfarande då måste han även ha annan mat så det är bäst att börja i tid!

På återseénde!

Kommentarer
Postat av: mamma

vilka fina bilder ifrån åre,såg härligt ut med matsäck o allt

2009-04-15 @ 09:19:11
Postat av: Anna

Det ser ut som om ni har haft det jätte härligt! Vad roligt med så många bilder!

2009-04-16 @ 02:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0